Рецепт Заправка для салату з креветками фото

Заправка для салату з креветками
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Фрукти , Апельсин , Лимон
Вегетаріанське харчування
На швидку руку
Салати , Соуси , Заправки для салатів
Кількість порцій: 1
Час приготування: 15 хв.

Проста в приготуванні, ароматна і освіжаюча заправка для салату з креветками в домашніх умовах - відмінний варіант на швидку руку. Любіть морепродукти? Тоді запам'ятовуйте рецепт.

Опис приготування:

1. Насамперед поставте варитися круто яйце. Після остудіть його, очистіть, відокремте білок від жовтка.

2. У глибоку миску надішліть майонез і натуральний йогурт (можна, можливо, звичайно, використовувати в цьому простому рецепті заправки для салату з креветками сметану, але з йогуртом вона виходить смачніше).

3. Додайте гірчицю, почніть збивати віночком до однорідності.

4. Жовток розімніть і додайте в соус. Продовжуйте перемішувати.

5. Всипте дрібку солі. Також можете використовувати трохи сушеного часнику, гострого перцю або паприки для кольору, наприклад.

6. Вимийте і висушіть як слід лимон або лайм. Натріть цедру, додайте її в мисочку.

7. Акуратно вичавіть сік спочатку половини цитруса і перемішайте як слід. Заправка для салату з креветками в домашніх умовах не повинна вийти рідкої.

8. Спробуйте і при необхідності додайте ще зі лимона.

9. Мисочку відправте в холодильник приблизно на півгодини. За цей час можна підготувати всі інгредієнти салату, а перед подачею полийте своє блюдо заправкою. Смачно!

Смачного!

  • Вапно або лимонний - 1 штука
  • Майонез - 2 Ст. Ложки
  • Натуральний йогурт - 2 Ст. Ложки
  • Гірчичний - 0.5 чайних ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Жовток - 1 штука
1. Насамперед поставте варитися круто яйце. Після остудіть його, очистіть, відокремте білок від жовтка.

2. У глибоку миску надішліть майонез і натуральний йогурт (можна, можливо, звичайно, використовувати в цьому простому рецепті заправки для салату з креветками сметану, але з йогуртом вона виходить смачніше).

3. Додайте гірчицю, почніть збивати віночком до однорідності.

4. Жовток розімніть і додайте в соус. Продовжуйте перемішувати.

5. Всипте дрібку солі. Також можете використовувати трохи сушеного часнику, гострого перцю або паприки для кольору, наприклад.

6. Вимийте і висушіть як слід лимон або лайм. Натріть цедру, додайте її в мисочку.

7. Акуратно вичавіть сік спочатку половини цитруса і перемішайте як слід. Заправка для салату з креветками в домашніх умовах не повинна вийти рідкої.

8. Спробуйте і при необхідності додайте ще зі лимона.

9. Мисочку відправте в холодильник приблизно на півгодини. За цей час можна підготувати всі інгредієнти салату, а перед подачею полийте своє блюдо заправкою. Смачно!

Смачного!

Схожі рецепти