Запіканка з макаронів з шинкою
(покроковий рецепт з фото)
Я люблю лазанью і завжди її замовляю в піцерії, але недавно спробувала запіканку з макаронів з шинкою і гідно оцінила цю смакоту! Зробити її нескладно, ось мій смачний і легкий рецепт!
Дуже смачна запіканка з макаронів з шинкою відмінно підходить для вечері в прохолодний вечір. Моцареллу шматком (кулька) потрібно порвати руками і додати до готових макаронів, а терту моцарелу в макрони покладіть тільки частина. Більшу частину тертої моцарелли залиште, щоб посипати її макарони зверху. Запікати потрібно запіканку з макаронів з шинкою потрібно до тих пір поки сир не почне міхур. Скоринка повинна бути золотистою. Успіхів і приємного апетиту!
- Макарони - 600 грам
- Тунець - 110 грам (шинка)
- Моцарелла - 1 штука (жовтий)
- Моцарелла tertaya - 2 склянки
- Пармезан тертий - 12 склянок
- Сіль, перець - 1 За смаком
Підготувати продукти.
Шинку підсмажити на сковороді.
Шинка повинна стати золотистої.
Шинку зніміть зі сковороди.
Змішайте відварені макарони з моцарелою, томатним соусом, порваній (жовтий) motsarelloy, тунець (шинкою), приправити сіллю і перцем.
Викласти макарони в форму для запікання, посипати пармезаном і тертої моцарелою. Запікати 30 хвилин.
Смачного!