Запіканка з локшини
(покроковий рецепт з фото)
Звичайну локшину вже не хочеться, а додати пару інгредієнтів - можна отримати пальчики-оближеш-який-смачний рецепт приготування запіканки з локшини.
1. Для рецепта приготування запіканки з локшини, нам знадобиться взяти велику каструлю, для того, щоб локшина не перетворилася на клубок, потім влити в неї 1 літр води (можна і трохи більше) і молоко.
2. Підсолити її, поперчити і дочекатися закипання. Потім зменшити вогонь і в отриману суміш кинути локшину. Якщо боїтеся, що ваша локшина буде довго вариться, а молоко буде весь час тікати, то візьміть локшину, яка дуже швидко вариться, я, наприклад, так і роблю.
3. Воду з каструлі зливаємо в іншу ємність і поки залишаємо в сторону. Дуже бажано її охолодити. У цій воді потрібно розвести борошно і отриманий соус поварити до густоти сметани.
4. Отриманий соус вилити в каструлю з локшиною і знову охолодити.
5. Поки соус з локшиною охолоджується, потрібно збити яйця, а потім влити їх в локшину. Не забудьте ще посолити і поперчити.
6. Форму потрібно змастити маслом, вилити в неї підготовлену суміш, додати родзинки. Хто не любить родзинки, можна покласти будь-які інші продукти, я іноді додаю дрібно порізану ковбасу
7. Випікати в духовці при температурі 150 градусів, близько 25 хвилин.
8. Суфле подати до столу теплим в посуді, в якій воно випікалося.
9. Врахуйте, що суфле, в холодному вигляді, втрачає свої смакові якості.
Смачного!
- Локшина - 250 грам
- Молоко - 2 склянки
- Борошно - 100 грам
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Ізюм - 1/3 склянки
- Яйце - 4 штуки
- Сіль, чорний мелений перець - За смаком
2. Підсолити її, поперчити і дочекатися закипання. Потім зменшити вогонь і в отриману суміш кинути локшину. Якщо боїтеся, що ваша локшина буде довго вариться, а молоко буде весь час тікати, то візьміть локшину, яка дуже швидко вариться, я, наприклад, так і роблю.
3. Воду з каструлі зливаємо в іншу ємність і поки залишаємо в сторону. Дуже бажано її охолодити. У цій воді потрібно розвести борошно і отриманий соус поварити до густоти сметани.
4. Отриманий соус вилити в каструлю з локшиною і знову охолодити.
5. Поки соус з локшиною охолоджується, потрібно збити яйця, а потім влити їх в локшину. Не забудьте ще посолити і поперчити.
6. Форму потрібно змастити маслом, вилити в неї підготовлену суміш, додати родзинки. Хто не любить родзинки, можна покласти будь-які інші продукти, я іноді додаю дрібно порізану ковбасу
7. Випікати в духовці при температурі 150 градусів, близько 25 хвилин.
8. Суфле подати до столу теплим в посуді, в якій воно випікалося.
9. Врахуйте, що суфле, в холодному вигляді, втрачає свої смакові якості.
Смачного!