Запіканка з локшини і фаршу
(покроковий рецепт з фото)
Одна з кращих запіканок з м'ясом і макаронами, яку мені коли-небудь доводилося куштувати. Не вірите? Тоді зробіть таку самостійно за рецептом, як приготувати запіканку з локшини і фаршу.
Блюдо виглядає так, як ніби в ньому зібрані всі продукти, що знайшли в холодильнику, і ви дійсно можете зробити запіканку з будь-якими інгредієнтами. Використовуйте консервовану, свіжу або заморожену кукурудзу. Вибирайте свинячий, яловичий, курячий або інші види фаршу.
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Цибуля - 1 штука
- Перець - 1 штука
- Помідори - 600 грам
- Часник - 3 зубчики
- Фарш із яловичини - 600 грам
- Гриби - 120 грам
- Локшина яєчна - 300 грам
- Сіль - За смаком
- Заморожена кукурудза - 1, 5 склянки
- Чорні оливки - 400 грам
- Чеддер - 230 грам
1. Розігрійте сковороду з рослинним маслом, викладіть фарш на розігріту поверхню.
2. Обсмажте фарш до готовності, потім посоліть і перекладіть його в окрему тарілку.
3. Вимийте і наріжте пластинками гриби, викладіть їх в сковороду після обсмажування фаршу і готуйте до випаровування рідини, перекладіть їх в окрему ємність.
4. Наріжте дрібно цибулю, перець і викладіть їх на сковороду, обсмажуйте 1-2 хвилини, потім викладіть нарізані томати і доведіть вміст до кипіння, додайте подрібнений часник, потім тушкуйте близько 10 хвилин. Викладіть обсмажений фарш в утворився соус, а також обсмажені гриби, готуйте 5 хвилин.
5. У підсоленій воді відваріть локшину до готовності, потім відкиньте її на сито. Викладіть локшину в форму для запікання, додайте весь вміст сковороди, а також заморожену кукурудзу, нарізані оливки, невелику частину тертого сиру і перемішайте.
6. Посипте вміст форми тертим сиром і запікайте в розігрітій до 170 градусів духовці близько півгодини.
7. Перед подачею на стіл трохи остудіть запіканку, а потім насолоджуйтеся.