Рецепт Запіканка з кабачків «Ovoshtnaya» фото

Запіканка з кабачків «Ovoshtnaya»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Кабачок
Вегетаріанське харчування , ПП рецепти
На обід , На вечерю
Випічка , Запіканка , Солоне
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Поки ще не зовсім відійшли кабачки, пропоную приготувати смачну і корисну страву, яке можна подати і саме по собі, а можна у вигляді гарніру. Блюдо готується дуже просто! Знайомтеся з рецептом.

Опис приготування:

Хочете зробити блюдо ще більш ситним, - сміливо додавайте нарізану на шматочки курку або м'ясо на саме дно запіканки. Також відмінно сюди підійдуть і гриби!

  • Кабачок - 1 штука
  • Картопля - 4 штуки
  • Куряче яйце - 2 штуки
  • Вершки - 150 мілілітрів
  • Часник - 3 зубчики
  • Сіль - За смаком
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Борошно пшеничне - 1 Ст. Ложка
запіканка з кабачків
1. Картопля почистіть і наріжте кружальцями.
запіканка з кабачків
2. Молодий кабачок можна не очищати. Наріжте тонкими кружками.
запіканка з кабачків
3. Форму змастіть маслом і викладіть шар кабачків.
запіканка з кабачків
4. Потім шар картоплі. І так, чергуючи, поки не закінчаться овочі.
запіканка з кабачків
5. Розкладіть зверху шматочки вершкового масла.
запіканка з кабачків
6. Для заливки з'єднайте яйця, борошно, вершки, подрібнений часник і сіль. Перемішайте.
запіканка з кабачків
7. Вилийте зверху заливку і запікайте кабачки в духовці при 180 градусах близько 30-40 хвилин.
запіканка з кабачків
8. Смачного!

Схожі рецепти