Запіканка з грибами і баклажанами
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любитель баклажанів, то цей рецепт саме для вас! Запіканка завжди виходить апетитною, красивою, дуже ароматною і смачною. Готується блюдо просто і швидко.
Якщо ви хочете порадувати свою сім'ю ніжним, ароматним, соковитим, вершковим блюдом, тоді приготуйте цю запіканку. Страву можна подавати як основну, а можна використовувати як гарнір і навіть запропонувати як холодну закуску. Поспішаю поділитися рецептом, як приготувати запіканку з грибів і баклажанів.
- Баклажан - 2 штуки
- Печериці - 300 грам
- Помідор - 3 штуки
- Сир - 200 грам
- Прованські трави - 1 щіпка
- Сіль - За смаком
- Масло рослинне - За смаком (для смаження)

Підготуйте всі інгредієнти.

Баклажани наріжте кільцями. Злегка посоліть з двох сторін.

Печериці наріжте скибочками.

Баклажани обсмажте на розігрітій сковороді з додаванням невеликої кількості масла.

Обсмажуйте швидко з двох сторін до золотистого кольору.

У форму для запікання викладіть обсмажені баклажани.

Зверху викладіть помідори нарізані кільцями.

Зверху викладіть нарізані печериці.

Посипте прованськими травами.

Зверху натріть сир на крупній тертці. Надішліть в розігріту духовку до 200 градусів.

Запікайте 20 хвилин.

Запіканку наріжте на порційні шматочки, подавайте гарячою. Смачного!