Запіканка з брокколі, і сиром, і грибами
(покроковий рецепт з фото)
Поєднавши брокколі, гриби, яйця і сир фету, отримаємо чудову запіканку на сніданок або вечерю. Готується вона дуже легко і швидко, що дуже зручно, коли часу на приготування зовсім в обріз.
Розповім, як приготувати запіканку з брокколі, і сиром, і грибами в домашніх умовах. Ця страва відрізняє своєї безсумнівною користю, неповторним смаком і ситністю. Якщо хочеться чогось одночасно легкого і ситного - приготуйте цю запіканку.
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Брокколі - 1-2 склянок (відварне)
- Лук-пориста - 1 штука
- Яйця - 9 штук
- Молоко - 1 Склянка
- Печериці - 300 грам
- Сир фета - 150 грам
- Сіль і перець - За смаком
Прогріваємо духовку до 190 градусів. Розтоплюємо в глибокій сковороді олію. Викладаємо цибулю і гриби, порізані пластинками. Обсмажуємо разом 10 хвилин, помішуючи.
Тим часом в окрему ємність вбиваємо яйця. Вливаємо молоко і додаємо раскрошенную сир.
Збиваємо до однорідності, посолити і поперчити за смаком.
Викладаємо на сковороду до цибулі і грибів брокколі, а також порізану цибулю-порей.
Зверху виливаємо яєчну суміш, намагаючись рівномірно розподілити її по сковороді. Випікаємо в духовці 45 хвилин.
Смачного!