Рецепт Запіканка з грибами і брокколі фото

Запіканка з грибами і брокколі
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Овочі, Молочні продукти, Гриби, Брокколі, Печериці
Пісні страви, Веганські страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Капуста брокколі - джерело вітамінів. Пропоную приготувати смачну і корисну запіканку з брокколі з грибами і сиром. Вона ідеальна для вечері для всієї родини!

Це прекрасне, ситне і в той же час - неважкий блюдо для любителів овочів. Прекрасно підійде для вечері. Капуста брокколі відома своєю користю, кількістю вітаміну С, калію і клітковини. Брокколі відноситься до некрахмалістим зеленим овочам, і тому може поєднуватися практично з будь-якими продуктами харчування. Так що, не відкладаючи, приготуйте запіканку за моїм рецептом і насолоджуйтеся смачною стравою з користю для організму!

  • Капуста брокколі - 200 грам
  • Гриби печериці - 150 грам
  • Яйця - 5 штук
  • Молоко - 0, 5 L
  • Борошно просіяне - 0, 5-1 склянки (просіяне)
  • Тертий сир - 100 грам
  • Сіль - 30 грам (за смаком)
  • Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
запіканка з грибами і брокколі - фото крок 1
Підготуйте брокколі. Для цього відваріть її до напівготовності в підсоленій воді (хвилин десять), а краще приготуйте на пару.
запіканка з грибами і брокколі - фото крок 2
Розділіть капусту на суцвіття, викладіть у форму для запікання.
запіканка з грибами і брокколі - фото крок 3
Займіться грибами. Промийте їх і наріжте середніми шматочками, викладіть поверх капусти. Збризніть овочі та гриби трохи рослинним маслом.
запіканка з грибами і брокколі - фото крок 4
Приготуйте тісто для запіканки з 5 яєць, півсклянки молока, борошна і солі. Повинна вийти рідка консистенція, як у млинцевого тесту.
запіканка з грибами і брокколі - фото крок 5
Додайте тертий сир, залишивши частину його на прикрасу, перемішайте.
запіканка з грибами і брокколі - фото крок 6
Залийте підготовлені в формі продукти тестом, присипте сиром.
запіканка з грибами і брокколі - фото крок 7
Закрийте форму кришкою, якщо немає кришки. Можна обернути її фольгою. Випікати потрібно при температурі 180 градусів півгодини. Подавайте злегка остигнула, порційними шматочками.

Смачне і корисне блюдо готове!

Схожі рецепти