Запечене м'ясо
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні я розповім вам, як приготувати запечене м'ясо. Традиційно таке блюдо підходить на святковий стіл. Але воно також може урізноманітнити повсякденний вечерю без праці і клопоту.
М'ясо виходить м'яким, воно буде танути в роті. Більш того, ви отримуєте гарячу страву разом з гарніром.
Таке блюдо зовсім не соромно подати гостям, т. До. Смак такого запеченого м'яса вражає уяву.
Якщо вдома не знайшлося вустешірского соусу, його просто приготувати самостійно, він готується на основі соєвого соусу, оцту і цукру.
Смачного!
- М'якоть яловича - 2, 5 кілограма
- Вустешірскій соус - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Чорний перець - 1/2 чайних ложки
- Цибуля - 2 штуки
- Морква - 0, 5 кілограма
- Стебло селери - 4 штуки
- Яловичий бульйон - 2 склянки
- Свіжий чебрець (гілочки) - 3 штуки
1
Духовку розігрійте до 160 градусів.
2
М'ясо натріть сіллю і перцем, вустешірскім соусом.
3
Цибуля наріжте півкільцями, морква -
Півколом, селера - кубиком, все перемішайте і викладіть у форму для запікання. Залийте бульйоном.
Півколом, селера - кубиком, все перемішайте і викладіть у форму для запікання. Залийте бульйоном.
4
На середину форми викладіть м'ясо, рівномірно все посипте чебрецем.
5
Запікайте все 4-5 годин, періодично поливаючи бульйоном м'ясо.