Запечене м'ясо з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Одним з найпростіших способів приготування смачного м'яса є запікання оного в духовці! Під сирною скоринкою, та ще й зі спеціями, м'ясо виходить чудово апетитним і ароматним!
Перед вами простий рецепт приготування запеченого м'яса з сиром. Комусь може здатися, що це - м'ясо по-французьки. І заперечувати Не буду, принцип готування той же. Предалагает один з варіантів, як приготувати запечене м'ясо з сиром.
- Яловичина - 500 грам
- Сир твердий - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 3 штуки
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Майонез - 5 Ст. Ложок
- Масло рослинне - За смаком
- Спеції - За смаком
М'ясо ріжемо порційними шматочками, злегка відбиваємо і натираємо спеціями і сіллю.
Змішуємо в невеликої ємності гірчицю і майонез.
Деко змащуємо рослинним маслом, викладаємо на нього м'ясо, змащене гірчично-майонезній масою.
Нарізаємо кільцями цибулю, викладаємо його на м'ясо.
Присипаємо все тертим сиром.
Запікаємо м'ясо в духовці протягом приблизно 45-50 хвилин (до золотистої рум'яної скоринки). Смачного!