Рецепт Запечене м'ясо по-англійськи фото

Запечене м'ясо по-англійськи
(покроковий рецепт з фото)

Англійська кухня
М'ясо, Яловичина
Вегетаріанське харчування
На обід, На святковий стіл
Гарячі страви

Рецепт приготування запеченого яловичого м'яса в томатно-цибульному соусі з додаванням картоплі, морква, червоного вина на яловичому бульйоні.

Це традиційний британський рецепт, який допоможе Вам перетворити звичайне яловиче м'ясо в справжній делікатес і здивувати не тільки Ваших близьких, але і гостей. Приготуйте це ситне, смачне і легке в приготуванні блюдо і воно нікого не залишить байдужим.

  • Яловичина - 700 грам
  • Картопля - 2 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Борошно - 25 грам
  • Помідори - 400 грам
  • Яловичий бульйон - 420 мілілітрів
  • Червоне вино - 4 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Сіль і перець - - За смаком
запечене м'ясо по-англійськи - фото крок 1
1. Видалити зайвий жир з м'яса і порізати його на кубики 2 см. Почистити і нарізати моркву. Почистити і кубиками нарізати картоплю. Почистити цибулю і крупно нарізати.
запечене м'ясо по-англійськи - фото крок 2
2. Влити 2 ст.Л. Рослинного масла в сковорідку і нагріти на середньому вогні. Додати м'ясо. Готувати кілька хвилин, поки кубики не стануть коричневого кольору. Помішувати м'ясо під час обсмажування. Помістити м'ясо в каструлю. Розігріти духовку до 150 градусів.
запечене м'ясо по-англійськи - фото крок 3
3. У сковорідку влити рослинне масло, нагріти на середньому вогні і додати цибулю. Смажити, постійно помішуючи, протягом 5 хвилин, поки цибуля не розм'якне. Посипати борошном і смажити, помішуючи, ще хвилину. Борошно потрібна, щоб згустити соус.
запечене м'ясо по-англійськи - фото крок 4
4. Постійно помішуючи, повільно влити бульйон поверх лука і довести до кипіння, скрутить газ до минимального. Додати помідори, сіль і перець. Добре перемішати і дати покипіти на слабкому вогні протягом 2-х хвилин.
запечене м'ясо по-англійськи - фото крок 5
5. Влити томатно-цибулевий соус в каструлю. Додати картоплю, морква, лавровий лист, червоне вино і добре перемішати ложкою. Помістити каструлю в попередньо розігріту духовку на 2 ½ години.

Схожі рецепти