Рецепт Запечена картопелька з пармезаном фото

Запечена картопелька з пармезаном
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Молочні продукти , Картопля , Сир , Зелень , Петрушка , Пармезан
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На швидку руку , На святковий стіл
Гарячі страви , Солоне
Кількість порцій: 4
Час приготування: 50 хв.

Запечена картопелька з пармезаном, петрушкою і часником виходить ніжною всередині, з хрусткою пряної скоринкою зовні, смачно пахне і так апетитно виглядає, що хочеться з'їсти її всю і відразу.

Опис приготування:

Запечена картопелька з пармезаном і петрушкою виходить ароматною. Хоч вона і запікають у духовці, у неї виходить, хрустка гарна скоринка. Сьогодні поділюся рецептом, як приготувати запечену картопельку з пармезаном. Петрушка і пармезан дуже добре працюють разом в цій страві, а картопля і часник - це класика. Всі разом виходить просто божественним. І ще вона корисна, без великої кількості рослинного масла. При подачі щедро посипте сиром, що залишився, і можна налітати. Приємного!

  • Картопля - 900 грам
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Сухий часник - 1/2 чайних ложки
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Петрушка - 1 пучок
  • Чорний мелений перець - 1/2 чайних ложки
  • Сир пармезан - 5 Ст. Ложок
запечена картопелька з пармезаном - фото крок 1
Картопля добре помийте і поріжте середнім кубиком. Покладіть в деко.
запечена картопелька з пармезаном - фото крок 2
Сир натріть на дрібній тертці і змішайте зі спеціями і подрібненою петрушкою.
запечена картопелька з пармезаном - фото крок 3
Полийте картоплю рослинним маслом, всипте сир і спеції.
запечена картопелька з пармезаном - фото крок 4
Добре перемішайте. Кожен шматочок картоплі повинен бути в спеціях.
запечена картопелька з пармезаном - фото крок 5
Надішліть деко в розігріту до 200 градусів духовку на 40 хвилин. Подавайте гарячим.

Схожі рецепти