Рецепт Запечена картопелька з пармезаном фото

Запечена картопелька з пармезаном
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Молочні продукти, Картопля, Сир, Зелень, Петрушка, Пармезан
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, Пісні страви, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На швидку руку, На святковий стіл
Гарячі страви, Солоне

Запечена картопелька з пармезаном, петрушкою і часником виходить ніжною всередині, з хрусткою пряної скоринкою зовні, смачно пахне і так апетитно виглядає, що хочеться з'їсти її всю і відразу.

Запечена картопелька з пармезаном і петрушкою виходить ароматною. Хоч вона і запікають у духовці, у неї виходить, хрустка гарна скоринка. Сьогодні поділюся рецептом, як приготувати запечену картопельку з пармезаном. Петрушка і пармезан дуже добре працюють разом в цій страві, а картопля і часник - це класика. Всі разом виходить просто божественним. І ще вона корисна, без великої кількості рослинного масла. При подачі щедро посипте сиром, що залишився, і можна налітати. Приємного!

  • Картопля - 900 грам
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Сухий часник - 1/2 чайних ложки
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Петрушка - 1 пучок
  • Чорний мелений перець - 1/2 чайних ложки
  • Сир пармезан - 5 Ст. Ложок
запечена картопелька з пармезаном - фото крок 1
Картопля добре помийте і поріжте середнім кубиком. Покладіть в деко.
запечена картопелька з пармезаном - фото крок 2
Сир натріть на дрібній тертці і змішайте зі спеціями і подрібненою петрушкою.
запечена картопелька з пармезаном - фото крок 3
Полийте картоплю рослинним маслом, всипте сир і спеції.
запечена картопелька з пармезаном - фото крок 4
Добре перемішайте. Кожен шматочок картоплі повинен бути в спеціях.
запечена картопелька з пармезаном - фото крок 5
Надішліть деко в розігріту до 200 градусів духовку на 40 хвилин. Подавайте гарячим.

Схожі рецепти