Запечена картопелька з пармезаном
(покроковий рецепт з фото)
Запечена картопелька з пармезаном, петрушкою і часником виходить ніжною всередині, з хрусткою пряної скоринкою зовні, смачно пахне і так апетитно виглядає, що хочеться з'їсти її всю і відразу.
Запечена картопелька з пармезаном і петрушкою виходить ароматною. Хоч вона і запікають у духовці, у неї виходить, хрустка гарна скоринка. Сьогодні поділюся рецептом, як приготувати запечену картопельку з пармезаном. Петрушка і пармезан дуже добре працюють разом в цій страві, а картопля і часник - це класика. Всі разом виходить просто божественним. І ще вона корисна, без великої кількості рослинного масла. При подачі щедро посипте сиром, що залишився, і можна налітати. Приємного!
- Картопля - 900 грам
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сухий часник - 1/2 чайних ложки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Петрушка - 1 пучок
- Чорний мелений перець - 1/2 чайних ложки
- Сир пармезан - 5 Ст. Ложок
Картопля добре помийте і поріжте середнім кубиком. Покладіть в деко.
Сир натріть на дрібній тертці і змішайте зі спеціями і подрібненою петрушкою.
Полийте картоплю рослинним маслом, всипте сир і спеції.
Добре перемішайте. Кожен шматочок картоплі повинен бути в спеціях.
Надішліть деко в розігріту до 200 градусів духовку на 40 хвилин. Подавайте гарячим.