Рецепт Запечена форель цілком фото

Запечена форель цілком
(покроковий рецепт з фото)

Англійська кухня
Риба та морепродукти , Форель
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На святковий стіл , Різдво
Гарячі страви , Страви цілком
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Як гарячий на святковий стіл можна подати форель. Це - чудове порційне блюдо, яке можна подати з різним гарніром. Наша форель буде з лимончиком, червоним перцем і зеленню.

Опис приготування:

Побалуйте своїх гостей рибкою. Запечена форель цілком сподобається всім. Не будемо мудрувати і приготуємо її в духовці зі спеціями і запекти у фользі.

Отже, як приготувати запечену форель цілком?

1. Очистіть і промийте форель.

2. Промиту петрушку (за винятком кількох гілочок, які треба залишити для прикраси) дрібно нарубати.

3. Кожну рибку начините рубаною петрушкою, приправити сіллю, поперчіть.

4. Зовні форель також треба поперчити і посолити, а ще змастити вершковим маслом.

5. Кожну рибку загорніть у фольгу.

6. Випікайте форель в розігрітій до 190 градусів духовці. Що стосується часу, то я рибу запікаю по правила - 150 г риби печеться 10 хвилин.

7. Подавайте форель цілком з часточками лимона, консервованим червоним перцем (він - м'який) і гілочками петрушки або розмарину.

Смачного!


  • Форель - 4 штуки
  • Лимон - 2 штуки(Или один апельсин)
  • Петрушка свіжа (пучок) - 1 штука
  • Каррі мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
  • Розмарин, червоний перець - За смаком (для прикраси)
Побалуйте своїх гостей рибкою. Запечена форель цілком сподобається всім. Не будемо мудрувати і приготуємо її в духовці зі спеціями і запекти у фользі.

Отже, як приготувати запечену форель цілком?

1. Очистіть і промийте форель.

2. Промиту петрушку (за винятком кількох гілочок, які треба залишити для прикраси) дрібно нарубати.

3. Кожну рибку начините рубаною петрушкою, приправити сіллю, поперчіть.

4. Зовні форель також треба поперчити і посолити, а ще змастити вершковим маслом.

5. Кожну рибку загорніть у фольгу.

6. Випікайте форель в розігрітій до 190 градусів духовці. Що стосується часу, то я рибу запікаю по правила - 150 г риби печеться 10 хвилин.

7. Подавайте форель цілком з часточками лимона, консервованим червоним перцем (він - м'який) і гілочками петрушки або розмарину.

Смачного!

Схожі рецепти