Запечена брюссельська капуста
(покроковий рецепт з фото)
Всім любителям корисних і смачних овочів хочу присвятити цей рецепт Брюссельська капуста рідкісний гість в щоденному меню наших господинь, і даремно! Це відмінний гарнір до м'яса або риби. Рекомендую!
Така капуста може бути не тільки гарніром, її цілком можна подати до столу як самостійне блюдо або використовувати в якості інгредієнта для салату, наприклад. У поєднанні з кунжутом виходить дуже класний тандем. Хочете дізнатися, як приготувати запечену брюссельську капустаубистро, просто і смачно? Тоді запам'ятовуйте рецепт!
- Брюссельська капуста - 450 грам
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Соєвий соус - 1-2 Ст. Ложок
- Часник - 1 зубчик
- Імбир - 1 Чайна ложка
- Кунжут - 2 чайних ложки
- Сіль і перець - За смаком
1. Вимийте, обсушити, наріжте навпіл (при бажанні) брюссельську капусту. Подрібніть часник, натріть на дрібній тертці імбир. Паралельно включите розігріватися духовку до 200 градусів.
2. У глибоку миску надішліть капусту, часник, імбир, сіль і перець. Влийте масло і соєвий соус. Перемішайте все як слід.
3. Викладіть капусту на деко і відправте її запікатися. Хвилин 15-20 цілком вистачить невеликої капусті, щоб приготуватися і стати рум'яної. Для більшої час доведеться збільшити.
4. Готову капусту присипте кунжутом і за бажанням збризніть кунжутним маслом. Усе, запечена брюссельська капуста може бути подана до столу.
Смачного!
Смачного!