Закусочний торт з лаваша 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Коли всі думки про те, що б зробити смачненького і щодо простого, на виручку прийде цей класний рецепт. Готується торт з доступних інгредієнтів, результат приємно дивує смаком.
Цей рецепт гарний тим, що його можна використовувати як в щоденному, так і в святковому меню. Хочу розповісти вам, як приготувати закусочний торт з лаваша з найніжнішої сирною начинкою і зеленню. Подавати до столу його можна і гарячим, і остиглим, він хороший в будь-якому вигляді. Крім того, в начинку ви завжди зможете додати улюблені спеції або ароматні трави, наприклад. Спробуйте, це дійсно дуже вдалий рецепт! 
- Сир - 500 грам
 - Крем - 2 склянки
 - Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
 - Зелень - 1/2 пучка
 - Яйце - 1 штука
 - Лаваш - 2 штуки
 - Сіль і спеції - За смаком
 

1. Готується цей тортик дійсно дуже просто. Для початку вимийте і висушіть зелень, подрібніть її.

2. У глибокій мисці з'єднайте сир, попередньо розім'явши його виделкою, і зелень. Додайте за смаком сіль (можна також трохи перцю або сушених трав). Перемішайте начинку до однорідності.

3. Розтопити вершкове масло, за допомогою пензлика змастіть їм лаваш. У центр викладіть приблизно половину від усієї кількості начинки, трохи відступивши від країв.

4. Акуратно згорніть рулетом. Повторіть процес з другим лавашем.

5. Вершковим маслом змастіть жароміцних форму. Викладіть обидва лаваша, звертаючи їх равликом.

6. Щоб зробити заливку, вбийте в глибоку миску яйця, додайте сіль і збивайте хвилину. Потім викладіть сметану, продовжуючи збивати.

7. Акуратно вилийте заливку в форму зверху. Надішліть майбутній тортик в розігріту до 180 градусів духовку, запікайте близько півгодини. В результаті утворюється апетитна рум'яна кірочка.

Перед подачею трохи остудіть і наріжте його шматочками.
Смачного!
Смачного!