Закусочний торт з лаваша
(покроковий рецепт з фото)
Коли всі думки про те, що б зробити смачненького і щодо простого, на виручку прийде цей класний рецепт. Готується торт з доступних інгредієнтів, результат приємно дивує смаком.
Цей рецепт гарний тим, що його можна використовувати як в щоденному, так і в святковому меню. Хочу розповісти вам, як приготувати закусочний торт з лаваша з найніжнішої сирною начинкою і зеленню. Подавати до столу його можна і гарячим, і остиглим, він хороший в будь-якому вигляді. Крім того, в начинку ви завжди зможете додати улюблені спеції або ароматні трави, наприклад. Спробуйте, це дійсно дуже вдалий рецепт!
- Сир - 500 грам
- Крем - 2 склянки
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Зелень - 1/2 пучка
- Яйце - 1 штука
- Лаваш - 2 штуки
- Сіль і спеції - За смаком
1. Готується цей тортик дійсно дуже просто. Для початку вимийте і висушіть зелень, подрібніть її.
2. У глибокій мисці з'єднайте сир, попередньо розім'явши його виделкою, і зелень. Додайте за смаком сіль (можна також трохи перцю або сушених трав). Перемішайте начинку до однорідності.
3. Розтопити вершкове масло, за допомогою пензлика змастіть їм лаваш. У центр викладіть приблизно половину від усієї кількості начинки, трохи відступивши від країв.
4. Акуратно згорніть рулетом. Повторіть процес з другим лавашем.
5. Вершковим маслом змастіть жароміцних форму. Викладіть обидва лаваша, звертаючи їх равликом.
6. Щоб зробити заливку, вбийте в глибоку миску яйця, додайте сіль і збивайте хвилину. Потім викладіть сметану, продовжуючи збивати.
7. Акуратно вилийте заливку в форму зверху. Надішліть майбутній тортик в розігріту до 180 градусів духовку, запікайте близько півгодини. В результаті утворюється апетитна рум'яна кірочка.
Перед подачею трохи остудіть і наріжте його шматочками.
Смачного!
Смачного!