Закуска з Kilkee
(покроковий рецепт з фото)
Ця дуже проста і смачна закуска відмінно підійде для легкого перекусу або перекусу на природі. Крім того, її навіть краще приготувати прямо на природі. Адже нам знадобляться тільки консерви.
У цьому рецепті можна використовувати не тільки кільку. Підійдуть будь-які рибні консерви. На мою думку, прекрасно підійдуть шпроти.
- Хліб - 2 скибочки
- Капуста морська - 180 грам
- Кілька в томаті консервована - 150 грам
- Майонез - 1 Ст. Ложка
1. З морської капусти злийте рідину.
2. Кільку розімніть вилкою.
3. Додайте кільку і майонез до капусти. Перемішайте.
4. Хліб наріжте кружальцями і обсмажте в духовці або на сковороді.
5. На обсмажену хліб викладіть начинку і подавайте. Смачного!