Закуска з фаршу
(покроковий рецепт з фото)
На обід, На вечерю, Для дітей, На святковий стіл, День народження, Романтична вечеря, 8 березня, 23 лютого
Ця закуска - ще один варіант, як красиво і оригінально подати до святкового столу котлети. Вашим гостям обов'язково сподобається!
Приготування закуски з фаршу у вигляді клубочків ниток не складніше приготування звичайних котлет. Фарш готується точно так же, єдине, кульки з фаршу обмотуються тонкими смужками з листкового тіста. Як вид, мінімум зусиль - і оригінальна закуска на святковий і повсякденний стіл готова! Якщо вам сподобався мій рецепт, як приготувати закуску з фаршу, напишіть свій відгук.
- Фарш свинячий - 400 грам
- Часник - 1 зубчик
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Хліб - 0, 5-1 скибочки
- Яйце - 1 штука
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Перець духмяний мелений - 1-2 Щепоток
- Тісто листкове дріжджове - 100 грам
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Підготуйте фарш, м'ясо прпустіте через м'ясорубку, додайте в нього яйце, розмочений у воді або молоці хліб, подрібнені цибулю і часник, сіль і перець. Добре перемішайте отриману масу.
З фаршу сформуйте кульки діаметром приблизно 3 см.
Листкове тісто розморозити і розкачати як можна тонше. Поріжте його на смужки шириною близько 5 мм. Оберніть кульки з фаршу смужками тіста.
Зверху змастіть отримані клубочки збитим яйцем.
Запікайте клубочки в духовці при температурі 180 градусів 20-25 хвилин. Подавайте гарячими. Якщо до приходу гостей закуска встигла охолонути, підігрійте її в мікрохвильовій печі протягом хвилини.