Закачування абрикосів
(покроковий рецепт з фото)
Хочу розповісти, як зробити закачування абрикосів в домашніх умовах. Цей рецепт особисто мені дуже подобається, виходить ніби два в одному: і освіжаючий легкий компот, і смачні, соковиті ягоди!
Перед вами один з рецептів приготування закачування абрикосів на зиму, і я з вами з радістю поділюся їм! Такий спосіб закачування дозволяє зберегти цілісність ягід, вони виходять смачними, соковитими і ароматними, але при цьому ви ще й бонусом отримуєте дуже приємний освіжаючий напій. Смачно дуже, спробуйте!
- Абрикоси - 600 грам (трилітрову банку потрібно заповнити абрикосами на 1/3)
- Цукор - 1, 3 склянки
- Вода - 2, 5 L
1. Моєму абрикоси, при бажанні витягуємо кісточки, але якщо хочете зберегти смак і аромат ягід, то краще не треба. Складаємо в банку.
2. Воду кип'ятимо, заливаємо в банки, і нехай постоять 15 хвилин під кришками. Далі воду зливаємо назад в каструлю, додамо цукор і закип'ятити, щоб цукор розчинився. Далі знову заливаємо банки і закочує кришками для консервування на зиму.
3. Гарячі банки перевертаємо догори дном і ставимо в такому вигляді до повного охолодження. І ось така краса виходить! Взимку буде смачно!