Юшка з сьомгою
(покроковий рецепт з фото)
Насичена, неймовірно ароматна і приголомшливо смачна юшка з червоною рибою - це ідеальний варіант для ситного обіду. Дуже рекомендую спробувати повторити цей рецепт на своїй кухні.
Сам процес насправді дуже простий, так що з ним впорається навіть новачок. Замість рису ви можете використовувати будь-яку іншу крупу (або зовсім обійтися без неї, наприклад). Чи готові дізнатися, як приготувати юшку з сьомгою? запам'ятовуйте рецепт!
- Філе сьомги - 400 грам
- Мал - 70 грам
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Картопля - 2 штуки (по бажанню)
- Зелень - 0.5 пучка
- Сіль - 1 За смаком
1. Насамперед підготуйте всі інгредієнти, які вам будуть потрібні. На вогонь відправте каструлю з водою, доведіть до кипіння.
2. Очистіть і наріжте дрібно овочі. У киплячу воду додайте за смаком сіль, всипте рис, відправте слідом цибулю і моркву.
3. Хвилин через 5 можна додати картоплю і ще через кілька хвилин - рибу, нарізану невеликими шматочками.
4. Поки вуха вариться, вимийте, обсушити і подрібніть зелень.
5. Додайте зелень, через хвилину зніміть каструлю з вогню. Розлийте по тарілках і подавайте відразу ж до столу. Смачного!