Рецепт Юшка з сьомгою фото

Юшка з сьомгою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Сьомга
Дієтичне харчування
На обід
Супи , Вуха
Кількість порцій: 8
Час приготування: 40 хв.

Насичена, неймовірно ароматна і приголомшливо смачна юшка з червоною рибою - це ідеальний варіант для ситного обіду. Дуже рекомендую спробувати повторити цей рецепт на своїй кухні.

Опис приготування:

Сам процес насправді дуже простий, так що з ним впорається навіть новачок. Замість рису ви можете використовувати будь-яку іншу крупу (або зовсім обійтися без неї, наприклад). Чи готові дізнатися, як приготувати юшку з сьомгою? запам'ятовуйте рецепт!

  • Філе сьомги - 400 грам
  • Мал - 70 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Картопля - 2 штуки (по бажанню)
  • Зелень - 0.5 пучка
  • Сіль - 1 За смаком
юшка з сьомгою - фото крок 1
1. Насамперед підготуйте всі інгредієнти, які вам будуть потрібні. На вогонь відправте каструлю з водою, доведіть до кипіння.
юшка з сьомгою - фото крок 2
2. Очистіть і наріжте дрібно овочі. У киплячу воду додайте за смаком сіль, всипте рис, відправте слідом цибулю і моркву.
юшка з сьомгою - фото крок 3
3. Хвилин через 5 можна додати картоплю і ще через кілька хвилин - рибу, нарізану невеликими шматочками.
юшка з сьомгою - фото крок 4
4. Поки вуха вариться, вимийте, обсушити і подрібніть зелень.
юшка з сьомгою - фото крок 5
5. Додайте зелень, через хвилину зніміть каструлю з вогню. Розлийте по тарілках і подавайте відразу ж до столу. Смачного!

Схожі рецепти