Юшка з мойви
(покроковий рецепт з фото)
Юшку можна готувати не тільки на вогні. Не менш смачною вона виходить і в домашніх умовах. Для цього є рецепт, як приготувати юшку з мойви. Виходить дуже смачно і швидко, приступаємо!
Мойва - це така риба, яку можна купити і заморозити надовго, а при необхідності дістати з морозилки, розморозити і приготувати. Вона недорога і завжди є на прилавках магазина. Юшка виходить насиченою і ароматною, а щоб було більш ситно, додаємо більше різних овочів.
- Мойва заморожена - 0, 5 кілограма
- Картопля - 300 грам
- Кабачок - 1 штука
- Соняшникова олія - 1 Ст. Ложка
- Цибулина - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Петрушка, кріп - 1 пучок
- Лавровий лист - 1 штука
- Сіль, перець - За смаком
1. Мойву дістаємо з морозилки і розморожуємо. Чистимо картоплю і цибулю, миємо й нарізаємо кубиком, кабачок миємо й теж нарізаємо кубиком, морква моєму і трьом на крупній тертці.
2. У чайнику кип'ятимо воду. У каструлю або сковороду з високими бортиками кладемо мойву, потім - картоплю і кабачок, заливаємо все окропом, додаємо лавровий лист, ставимо на вогонь і доводимо до кипіння.
3. На сковороді з додаванням соняшникової олії обсмажуємо цибулю і моркву.
4. Додаємо піджарку в киплячі овочі з рибою. Зелень миємо й дрібно нарізаємо, додаємо її в юшку, солимо і перчимо до смаку. Варимо до готовності близько 20 хвилин, а після вимикаємо. Юшка готова!