Рецепт Юшка з мойви фото

Юшка з мойви
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Мойва
Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Веганські страви
На обід
Супи, Вуха

Юшку можна готувати не тільки на вогні. Не менш смачною вона виходить і в домашніх умовах. Для цього є рецепт, як приготувати юшку з мойви. Виходить дуже смачно і швидко, приступаємо!

Мойва - це така риба, яку можна купити і заморозити надовго, а при необхідності дістати з морозилки, розморозити і приготувати. Вона недорога і завжди є на прилавках магазина. Юшка виходить насиченою і ароматною, а щоб було більш ситно, додаємо більше різних овочів.

  • Мойва заморожена - 0, 5 кілограма
  • Картопля - 300 грам
  • Кабачок - 1 штука
  • Соняшникова олія - 1 Ст. Ложка
  • Цибулина - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Петрушка, кріп - 1 пучок
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Сіль, перець - За смаком
юшка з мойви - фото крок 1
1. Мойву дістаємо з морозилки і розморожуємо. Чистимо картоплю і цибулю, миємо й нарізаємо кубиком, кабачок миємо й теж нарізаємо кубиком, морква моєму і трьом на крупній тертці.
юшка з мойви - фото крок 2
2. У чайнику кип'ятимо воду. У каструлю або сковороду з високими бортиками кладемо мойву, потім - картоплю і кабачок, заливаємо все окропом, додаємо лавровий лист, ставимо на вогонь і доводимо до кипіння.
юшка з мойви - фото крок 3
3. На сковороді з додаванням соняшникової олії обсмажуємо цибулю і моркву.
юшка з мойви - фото крок 4
4. Додаємо піджарку в киплячі овочі з рибою. Зелень миємо й дрібно нарізаємо, додаємо її в юшку, солимо і перчимо до смаку. Варимо до готовності близько 20 хвилин, а після вимикаємо. Юшка готова!

Схожі рецепти