Юшка з лина
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні я пропоную на ваш розгляд класичний рецепт юшки з лина, в якому ми не будемо використовувати ніяких зайвих продуктів. Зробимо смачний, легкий супчик для всієї родини.
Лінь - дуже смачна і ароматна риба, і є в ній одна чудова особливість - її не треба чистити від луски, так як вона розчиняється в воді при термічній обробці. І зараз я розповім вам, як зробити відмінну юшку з лина з овочами дуже легко і швидко, тому готуємо всі необхідні інгредієнти і приступаємо до справи.
1) Для початку нам необхідно обробити рибу. Тому ми потрошимо його, вирізаємо зябра і очі, голову не відрізаємо, так як з нею смак більш насиченою. Гарненько промиваємо рибу під холодною водою.
2) У каструлю наливаємо воду і ставимо на вогонь. Коли вода закипить, викладаємо в неї нарізану кубиками картоплю.
3) через 10 хвилин додаємо попередньо промитий рис.
4) Тепер чистимо і красиво нарізаємо цибулю і моркву, додаємо в суп, солимо і приправляємо.
5) Лина нарізаємо на середні шматочки і викладаємо в каструлю за 10 хвилин до готовності картоплі.
6) Готовий супчик розливаємо по тарілках і прикрашаємо свіжою зеленню.
Ось такий чудовий і в той же час простий рецепт юшки з лина. Можете сміливо приступати до дегустації. Приємного вам апетиту!
- Лінь - 1 штука
- Картопля - 4 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Мал - 3 Ст. Ложки
- Лавровий лист - 2 штуки
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
1) Для початку нам необхідно обробити рибу. Тому ми потрошимо його, вирізаємо зябра і очі, голову не відрізаємо, так як з нею смак більш насиченою. Гарненько промиваємо рибу під холодною водою.
2) У каструлю наливаємо воду і ставимо на вогонь. Коли вода закипить, викладаємо в неї нарізану кубиками картоплю.
3) через 10 хвилин додаємо попередньо промитий рис.
4) Тепер чистимо і красиво нарізаємо цибулю і моркву, додаємо в суп, солимо і приправляємо.
5) Лина нарізаємо на середні шматочки і викладаємо в каструлю за 10 хвилин до готовності картоплі.
6) Готовий супчик розливаємо по тарілках і прикрашаємо свіжою зеленню.
Ось такий чудовий і в той же час простий рецепт юшки з лина. Можете сміливо приступати до дегустації. Приємного вам апетиту!