Рецепт Юшка з лина фото

Юшка з лина
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю
Супи , Вуха
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 30 хв.

Сьогодні я пропоную на ваш розгляд класичний рецепт юшки з лина, в якому ми не будемо використовувати ніяких зайвих продуктів. Зробимо смачний, легкий супчик для всієї родини.

Опис приготування:

Лінь - дуже смачна і ароматна риба, і є в ній одна чудова особливість - її не треба чистити від луски, так як вона розчиняється в воді при термічній обробці. І зараз я розповім вам, як зробити відмінну юшку з лина з овочами дуже легко і швидко, тому готуємо всі необхідні інгредієнти і приступаємо до справи.

1) Для початку нам необхідно обробити рибу. Тому ми потрошимо його, вирізаємо зябра і очі, голову не відрізаємо, так як з нею смак більш насиченою. Гарненько промиваємо рибу під холодною водою.

2) У каструлю наливаємо воду і ставимо на вогонь. Коли вода закипить, викладаємо в неї нарізану кубиками картоплю.

3) через 10 хвилин додаємо попередньо промитий рис.

4) Тепер чистимо і красиво нарізаємо цибулю і моркву, додаємо в суп, солимо і приправляємо.

5) Лина нарізаємо на середні шматочки і викладаємо в каструлю за 10 хвилин до готовності картоплі.

6) Готовий супчик розливаємо по тарілках і прикрашаємо свіжою зеленню.

Ось такий чудовий і в той же час простий рецепт юшки з лина. Можете сміливо приступати до дегустації. Приємного вам апетиту!


  • Лінь - 1 штука
  • Картопля - 4 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Мал - 3 Ст. Ложки
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
Лінь - дуже смачна і ароматна риба, і є в ній одна чудова особливість - її не треба чистити від луски, так як вона розчиняється в воді при термічній обробці. І зараз я розповім вам, як зробити відмінну юшку з лина з овочами дуже легко і швидко, тому готуємо всі необхідні інгредієнти і приступаємо до справи.

1) Для початку нам необхідно обробити рибу. Тому ми потрошимо його, вирізаємо зябра і очі, голову не відрізаємо, так як з нею смак більш насиченою. Гарненько промиваємо рибу під холодною водою.

2) У каструлю наливаємо воду і ставимо на вогонь. Коли вода закипить, викладаємо в неї нарізану кубиками картоплю.

3) через 10 хвилин додаємо попередньо промитий рис.

4) Тепер чистимо і красиво нарізаємо цибулю і моркву, додаємо в суп, солимо і приправляємо.

5) Лина нарізаємо на середні шматочки і викладаємо в каструлю за 10 хвилин до готовності картоплі.

6) Готовий супчик розливаємо по тарілках і прикрашаємо свіжою зеленню.

Ось такий чудовий і в той же час простий рецепт юшки з лина. Можете сміливо приступати до дегустації. Приємного вам апетиту!

Схожі рецепти