Рецепт Юшка ростовська фото

Юшка ростовська
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Судак
Дієтичне харчування
На обід
Супи , Вуха
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Рецепт приготування юшки з судака, лука, помідорів, картоплі і зелені.

Опис приготування:

У російській національній кухні вуха займає одне з головних місць. Вуха завжди була улюбленим і шанованим блюдом.

Приготування:

Рибну дрібницю загорнути в марлю, помістити в каструлю, залити 2 літрами води і зварити рибний бульйон. Нарізати картоплю і цибулю, додати в бульйон. Для 10-15 хвилин до готовності додати в бульйон судака, нарізаного на шматочки, скибочки помідорів, сіль і перець. Розлити готову юшку по тарілках, додавши в кожну вершкове масло і подрібнену зелень петрушки або кропу.


  • Судака - 200 грам
  • Рибної дрібниці - 400 грам
  • kartofelin - 4-5 штук
  • Корінь петрушки - 1 штука
  • Цибулина - 1 штука
  • Помідора - 3-4 штук
  • Вершкового масла - 1 Ст. Ложка
  • Пучок петрушки і кропу- 1 штука
  • Сіль і перець - За смаком
  • Води - 2 L
У російській національній кухні вуха займає одне з головних місць. Вуха завжди була улюбленим і шанованим блюдом.

Приготування:

Рибну дрібницю загорнути в марлю, помістити в каструлю, залити 2 літрами води і зварити рибний бульйон. Нарізати картоплю і цибулю, додати в бульйон. Для 10-15 хвилин до готовності додати в бульйон судака, нарізаного на шматочки, скибочки помідорів, сіль і перець. Розлити готову юшку по тарілках, додавши в кожну вершкове масло і подрібнену зелень петрушки або кропу.

Схожі рецепти