Юшка ростовська
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування юшки з судака, лука, помідорів, картоплі і зелені.
У російській національній кухні вуха займає одне з головних місць. Вуха завжди була улюбленим і шанованим блюдом.
Приготування:
Рибну дрібницю загорнути в марлю, помістити в каструлю, залити 2 літрами води і зварити рибний бульйон. Нарізати картоплю і цибулю, додати в бульйон. Для 10-15 хвилин до готовності додати в бульйон судака, нарізаного на шматочки, скибочки помідорів, сіль і перець. Розлити готову юшку по тарілках, додавши в кожну вершкове масло і подрібнену зелень петрушки або кропу.
- Судака - 200 грам
- Рибної дрібниці - 400 грам
- kartofelin - 4-5 штук
- Корінь петрушки - 1 штука
- Цибулина - 1 штука
- Помідора - 3-4 штук
- Вершкового масла - 1 Ст. Ложка
- Пучок петрушки і кропу- 1 штука
- Сіль і перець - За смаком
- Води - 2 L
Приготування:
Рибну дрібницю загорнути в марлю, помістити в каструлю, залити 2 літрами води і зварити рибний бульйон. Нарізати картоплю і цибулю, додати в бульйон. Для 10-15 хвилин до готовності додати в бульйон судака, нарізаного на шматочки, скибочки помідорів, сіль і перець. Розлити готову юшку по тарілках, додавши в кожну вершкове масло і подрібнену зелень петрушки або кропу.