Яйця фаберже (простий рецепт)
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3
Час приготування: 19 г. 0 хв.
Сьогодні розповім вам, як приготувати яйця Фаберже . Рецепт досить легкий, головне дотримуватися всі кроки і тоді точно все вийде. Приступаємо до приготування страви.
Опис приготування:
Як ви можете переконатися, рецепт приготування заливних яєць досить простий, однак враження, яке вони справлять на ваших гостей вже точно буде неймовірним. Ваші близькі та друзі будуть в захваті від цієї легкої, але ефектною закуски. Обов'язково приготуйте їх будинку і ви не пошкодуєте!
- Яйця - 7 штук
- Шинка - 150 грам
- Куряче філе - 100 грам
- Горошок консервований - 60 грам
- Консервована кукурудза - 60 грам
- Болгарський перець - 1 штука
- Желатин - 2 Ст. Ложки
- Зелень - 1 пучок
1
Для того, щоб приготувати яйця Фаберже, необхідно відварити куряче філе до готовності в підсоленій воді. Коли курка звариться, її необхідно витягти з бульйону. Желатин заливаємо холодною водою і залишаємо на деякий час.
Яйця ретельно промиваємо під водою з содою, після робимо в них невеликий отвір в 2 сантиметра і виливаємо вміст. Для рецепта потрібно тільки шкаралупа. Її потрібно замочити в соді для дезінфекції, а після промити під проточною водою.
Яйця ретельно промиваємо під водою з содою, після робимо в них невеликий отвір в 2 сантиметра і виливаємо вміст. Для рецепта потрібно тільки шкаралупа. Її потрібно замочити в соді для дезінфекції, а після промити під проточною водою.
2
Шинку нарізаємо невеликими кубиками, точно також чинимо з відвареним курячим філе і болгарським перцем. У шкаралупу викладаємо подрібнену зелень і болгарський перець, потім наповнюємо її кукурудзою, горошком і м'ясом. Заливаємо бульйоном з желатином і залишаємо яйця на ніч в холодильнику. Вранці очищаємо від шкаралупи і подаємо до столу. Яйця Фаберже готові, смачного!