Рецепт Сніданок «яйця Фаберже» фото

Сніданок «яйця Фаберже»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Кількість порцій: 5
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Оригінальна закуска - заливне у вигляді яєць. Особливо актуально на Великдень.

Опис приготування:

Приступимо до приготування красивого і дуже смачної страви Яйця Фаберже - рецепт святкової закуски дуже простий, головне робити все точно так само як я опишу. В першу чергу необхідно підготувати шкарлупки, в яких ми будемо робити заливне. Для цього сире куряче яйце необхідно акуратно расколупать з одного кінця і вилити з нього вміст. Далі ретельно промити під струменем проточної води і висушити.

З курки варимо міцний бульйон. Мова і перепелині яйця теж необхідно відварити. Курячий бульйон охолоджуємо. Курячі грудки ріжемо шматочками, язик брусочками, перепелині яйця чистимо і ріжемо на половинки.

Желатин розчиняємо в курячому бульйоні за інструкцією на упаковці. Для 10 яєць нам буде потрібно близько 500 мл бульйону.

У кожну підготовлену шкаралупу укладаємо листочок петрушки, шматочки курки і язика, половинку яйця, горошок, заливаємо бульйоном з желатином і прибираємо в холодильник. Перед подачею очистити і сервірувати на тарілці з зеленню.

Смачного!


  • Курка - 1 штука
  • Язик яловичий - 1 штука
  • Куряче яйце (Скорлупа от яйца) - 10 штук
  • Яйце перепелине - 5 штук
  • Горошок - 50 грам
  • Петрушка - 1 За смаком
  • Желатин - 30 грам
  • Сіль, перець - 1 За смаком
Приступимо до приготування красивого і дуже смачної страви Яйця Фаберже - рецепт святкової закуски дуже простий, головне робити все точно так само як я опишу. В першу чергу необхідно підготувати шкарлупки, в яких ми будемо робити заливне. Для цього сире куряче яйце необхідно акуратно расколупать з одного кінця і вилити з нього вміст. Далі ретельно промити під струменем проточної води і висушити.

З курки варимо міцний бульйон. Мова і перепелині яйця теж необхідно відварити. Курячий бульйон охолоджуємо. Курячі грудки ріжемо шматочками, язик брусочками, перепелині яйця чистимо і ріжемо на половинки.

Желатин розчиняємо в курячому бульйоні за інструкцією на упаковці. Для 10 яєць нам буде потрібно близько 500 мл бульйону.

У кожну підготовлену шкаралупу укладаємо листочок петрушки, шматочки курки і язика, половинку яйця, горошок, заливаємо бульйоном з желатином і прибираємо в холодильник. Перед подачею очистити і сервірувати на тарілці з зеленню.

Смачного!

Схожі рецепти