Японський хліб
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні я хочу поділитися рецептом японського молочного хліба "хоккайдо" . Він виходить просто неймовірний, пишний, ніжний, як пух. Рекомендую приготувати!
Японський хліб "хоккайдо" готується дуже просто і швидко, досить точно слідувати рекомендаціям покрокової інструкції.
- Молоко - 250 мілілітрів(155 мл. В опару, 95 мл. В тісто "тангджонг" )
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Дріжджі - 21 грам (свіжі)
- Борошно - 362 грам(343 грам в тісто, 19 грам в "тангджонг" )
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Яйце - 2 штуки(1 яйце в тісто, 1 яйце для змащування перед випічкою)
- Вершкове масло - 20 грам

Підготуйте інгредієнти.

У тепле молоко додайте дріжджі і цукор, розмішайте і поставте для бродіння в тепле місце на 15 хвилин.

Поки підходить опара, займіться підготовкою "тангджонга" - це заварне тісто, завдяки якому, хліб набуває свої незвичайні властивості. Для цього змішайте 95 мл. Молока і 19 грам борошна. Нагрівайте при постійному помішуванні, на це піде приблизно 2 хвилини.