Японський бісквіт
(покроковий рецепт з фото)
Цей бісквіт - відмінна основа для будь-якого торта. Він виходить дуже ніжним, з ідеальним м'якушем. Він настільки гарний, що не потребує ні в яких доповненнях. Спробуйте!
М'який, ніжний і неймовірно еластичний бісквіт для ваших творінь. Його можна подати просто до чаю або з молоком. Просто посипте цукровою пудрою і угощайтесь!
- Яйце - 4 штуки
- Цукор - 60 грам
- Мед - 1 Ст. Ложок
- Молоко - 20 мілілітрів
- Борошно - 60 грам
Мартенс відділи Желтков.
Білки збивайте в пишну піну, поступово додаючи до них цукор.
Вмішайте в тісто акуратно по одному жовтки і мед. Потім по черзі, в кілька підходів додайте борошно і молоко.
Тісто виходить дуже повітряний. Вилийте його в форму для випічки і поставте в духовку, розігріту до 170 градусів, з 30-40 хвилин.
Готовий бісквіт остудіть і використовуйте за призначенням. Для приготування торта дайте бісквіту відлежатися і розріжте бісквіт на коржі.