Рецепт Японський бісквіт фото

Японський бісквіт
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Тісто , Бісквітне тісто
На обід , На вечерю , На швидку руку
Випічка , Солодке , Бісквіт
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Цей бісквіт - відмінна основа для будь-якого торта. Він виходить дуже ніжним, з ідеальним м'якушем. Він настільки гарний, що не потребує ні в яких доповненнях. Спробуйте!

Опис приготування:

М'який, ніжний і неймовірно еластичний бісквіт для ваших творінь. Його можна подати просто до чаю або з молоком. Просто посипте цукровою пудрою і угощайтесь!

  • Яйце - 4 штуки
  • Цукор - 60 грам
  • Мед - 1 Ст. Ложок
  • Молоко - 20 мілілітрів
  • Борошно - 60 грам
японський бісквіт - фото крок 1
Мартенс відділи Желтков.
японський бісквіт - фото крок 2
Білки збивайте в пишну піну, поступово додаючи до них цукор.
японський бісквіт - фото крок 3
Вмішайте в тісто акуратно по одному жовтки і мед. Потім по черзі, в кілька підходів додайте борошно і молоко.
японський бісквіт - фото крок 4
Тісто виходить дуже повітряний. Вилийте його в форму для випічки і поставте в духовку, розігріту до 170 градусів, з 30-40 хвилин.
японський бісквіт - фото крок 5
Готовий бісквіт остудіть і використовуйте за призначенням. Для приготування торта дайте бісквіту відлежатися і розріжте бісквіт на коржі.

Схожі рецепти