Яловичина зі сливами
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт дуже універсальний і підходить як для легкого сніданку, так і на обід або вечерю. Яловичина запікається зі сливами в духовці, виходить дуже апетитно і красиво. Подавати гарячим або холодним.
Яловичина зі сливами в домашніх умовах - це просто! Обсмажуємо шматочки м'яса на рослинній олії, а потім запікаємо / тушкуємо їх зі сливами, затоку пивом. До речі, можна готувати не тільки в духовці, але і в мультиварці. Одним словом - вибір за вами! Гарного вам дня!
- Яловичина - 1, 5 кілограма
- Слива - 0, 5 кілограма
- Пиво світле - 700 мілілітрів
- Цукор - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
Розділіть яловичину на три рівні частини, сіль і poperčite. Потім обсмажте на олії з двох сторін.
Кладемо м'ясо на деко. З вершків видаляємо кісточки, з внутрішньої сторони присипаємо їх цукром і укладаємо зверху на м'ясо.
Заливаємо цю справу пивом і накриваємо зверху фольгою.
Тушкуємо м'ясо зі сливами в духовці 2, 5 годин, температура 200 градусів.
Смачного!