Яловичина з селерою
(покроковий рецепт з фото)
Прекрасне блюдо родом з китайської національної кухні. Готується все елементарно: яловичина гаситися з селерою і морквою. Виходить дуже ароматно і смачно. Приготуйте і ви точно не пошкодуєте!
Перед вами класичний рецепт приготування яловичини з селерою. З інгредієнтів вам знадобиться: яловичина, морква, селера черешковий, цибуля ріпчаста, рослинна олія, біле вино, соєвий соус, імбир, цукор, часник і зелену цибулю. Блюдо прекрасно підійде для сімейного обіду або вечері. Як варіант, його можна подати, навіть на святковий стіл. Гарного вам дня!
- Яловичина - 400 грам
- Морква - 1 штука
- Селера черешкова - 1 штука (гілочка)
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Вино біле сухе - 1 Ст. Ложка
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Імбир свіжий - 0, 5 чайних ложки (тертий)
- Цукор - 0, 5 чайних ложки
- Часник - 1 зубчик
- Цибуля зелена - За смаком
Натріть моркву на терку для корейського салату, черешок селери і цибулю дрібно наріжте.
Яловичину нарізаємо соломкою.
Розігрійте на сковороді 2 столових ложки масла. Викладіть на сковороду м'ясо, додайте біле вино. Обсмажуємо м'ясо, поки воно не побіліє.
М'ясо біле! Злийте всю рідину в окрему ємність. Продовжуйте смажити м'ясо, поки воно не стане сухим. Додайте соєвий соус, цукор і подрібнений часник. Гарненько перемішайте.
Тепер додайте моркву, селера, цибуля і тертий імбир. Зверху полийте рідиною, яка була злита в окрему ємність.
Зменшуємо вогонь і гарненько все перемішуємо. Тушкуємо до тих пір, поки не випарується вся рідина. У самому кінці додаємо перець.
Готово! Смачного!