Рецепт Яловичина по-корейськи фото

Яловичина по-корейськи
(покроковий рецепт з фото)

Китайська кухня
М'ясо, Яловичина
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

І знову порадую аматорів тушкованого м'яса і корейської кухні. Кілька простих кроків - і у вас на столі буде повний горщик запашної смачною яловичини.

Для приготування яловичини по-корейськи поріжте шматочками м'ясо, цибуля, часник і морква. Складіть овочі і м'ясо в горщик. Залийте сумішшю спецій, томатної пасти і соєвого соусу. Гасіть в духовці 2 годин 180 градусах. Для 20 хвилин до готовності влийте в м'ясо суміш води і крохмалю. Подавайте на стіл гарячим з розсипчастим рисом. Смачного!

  • Морква - 450 грам
  • Яловичина - 1 кілограм
  • Часник - 2 зубчики
  • Стрілки зеленої цибулі - 6 штук
  • Томатний сік - 0, 5 склянки
  • Соєвий соус - 0, 25 склянки
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
  • Кунжутну олію - 2 Ст. Ложки
  • Чорний мелений перець - 1 щіпка
  • Крохмаль - 2 чайних ложки
  • Вода - 2 Ст. Ложки
яловичина по-корейськи - фото крок 1
Поріжте на невеликі шматки яловичину, морква, цибуля і часник. Складіть їх разом в горщик.
яловичина по-корейськи - фото крок 2
Змішайте томатний сік, соєвий соус, цукор, кунжутне масло і чорний перець.
яловичина по-корейськи - фото крок 3
Вилийте цю суміш на м'ясо в горщик. Розігрійте духовку до 180 градусів. Закрийте горщик кришкою і поставте на 2 години в духовку.
яловичина по-корейськи - фото крок 4
Крохмаль добре розмішайте з водою і додайте в м'яса за 20 хвилин до готовності. Як гарнір до м'яса приготуйте розсипчастий рис. Готову страву можна прикрасити гілочкою петрушки.

Схожі рецепти