Яловичі котлети в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Кухонні помічники здорово полегшують життя. Хочу показати вам класний спосіб, як приготувати яловичі котлети в мультиварці разом з гарніром. Для зайнятих господинь це саме те, що потрібно!
Сам варіант страви досить простий: котлетки і гарнір. Але завдяки техніці все виходить швидко, смачно і, головне, корисно! Ніякого масла або зайвого жиру. Що стосується самого фаршу, то тут ви можете використовувати будь-які добавки і спеції, які вам подобаються. Рекомендую взяти рецепт на замітку, він дійсно дуже вдалий.
- Яловичина - 650-700 грам
- Цибулина - 2 штуки
- Морква - 1-2 штук
- Часник - 2-4 зубчиків
- Яйце - 1 штука
- Сіль, спеції, зелень - За смаком
- Сухарі паніровочні - 2-3 Ст. Ложок (по бажанню)
1. Для приготування фаршу вимийте і висушіть яловичину, пропустіть її через м'ясорубку. Додайте подрібнену цибулю, морква, часник, зелень. Вбийте яйце, посоліть і поперчіть за смаком. Ретельно перемішайте фарш і сформуйте котлетки.
2. Акуратно обваляйте їх в панірувальних сухарях і викладіть в контейнер для приготування на пару.
3. У чашу мультиварки всипте рис, додайте воду і спеції. Встановіть котлетки зверху.
4. На программе "варка" (або аналогічної, яка є у вашій техніці) встановіть час 25 хвилин і залиште котлети до готовності.
5. Ось такі яловичі котлети в мультиварці вийшли. Смачного!