Якісоба з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Якісоба - блюдо японської кухні, має на увазі приготовлену швидку локшину з куркою або свининою. Рідше якісоба готують з морепродуктами. Найчастіше готують страву в воке, але і без нього можна теж.
Якщо ви зважитеся і зважитеся приготувати якісоба у себе вдома на кухні, ви не пошкодуєте. Це дійсно смачно. Блюдо досить соковите. Навіть без сковороди вок все готується швидко і виходить смачно. Готувати потрібно на дійсно добре розігрітій сковороді. Це гарантія успіху. Слабо розігріта сковорода не дасть вам потрібного ефекту. Отже, дивіться, як приготувати якісоба з куркою, готуйте і насолоджуйтеся блюдом в повній мірі.
- Куряче філе - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - За смаком
- Рослинна олія, кунжутну олію - 50 грам
- Макаронні вироби - 400 грам
- Капуста білокачанна - 200 грам

Для приготування страви візьміть куряче філе, капусту білокачанну молоду, цибуля ріпчаста, оливкова і кунжутне масло, часник, соєвий соус, спеції, гречану пасту або спагетті.
У киплячій воді відваріть спагетті до готовності.
У киплячій воді відваріть спагетті до готовності.

Овочі очистіть і наріжте довільно. Капусту подрібніть тонкою соломкою, цибулю і моркву я нарізала півкільцями. Часник очистіть і наріжте дрібно. На двох видах масла обсмажте часник. Куряче філе наріжте шматочками. Викладіть філе на сковороду і обсмажте.

Коли м'ясо змінить колір і обжарится, влийте в сковороду 1, 5 ст. Ложки соєвого соусу і перемішайте. Продовжуйте смажити м'ясо 2-4 хвилини.

В іншій сковороді на рослинній олії обсмажте нарізану цибулю. Додайте нарізану моркву.

У сковороду до овочів помістіть нарізану капусту. Перемішайте. Помішуючи, обсмажте все протягом 5 хвилин.

Влийте 1, 5 ст. Ложки соєвого соусу. Додайте мелений чорний перець, можна використовувати різні трави (розмарин, сушений базилік).

У сковороду до овочів перекладіть обсмажене м'ясо. Додайте відварені спагетті. Перемішайте.

Отримане блюдо викладіть на порційні тарілки і подайте до столу. Я використовую японські мисочки для суші. Найкраще подавати страву на плоскому посуді.