Яєчня звичайна
(покроковий рецепт з фото)
Найшвидший і простий сніданок. Смажені яйця - прекрасне блюдо для тих, хто не любить довго стояти біля плити. Дивіться, як приготувати яєчню звичайну. Це зробить кожен, навіть новачок на кухні.
Я вважаю за краще зберігати жовток цілим, але, якщо хочете щоб яєчня присмажився повністю, то можете під час смаження перевернути її лопаткою.
Можна присмачити зеленою дрібно нарізаною цибулею. Також можна смажити і на вершковому маслі.
- Яйця - 3 штуки
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
1
Налийте рослинне масло в чисту сковороду і поставте на вогонь.
2
Розбийте яйця і вилийте їх на сковороду, намагаючись не пошкодити жовток.
3
Приправити за смаком і тушкувати 2-3 хвилини.
Лопаткою акуратно перекладіть яєчню на тарілку і подавайте на стіл.
Лопаткою акуратно перекладіть яєчню на тарілку і подавайте на стіл.