Яєчня в пароварці
(покроковий рецепт з фото)
Як вам така ідея - приготуй улюблену яєчню на сніданок, але не смажити її на сковороді, а зробити в пароварці, адже так вона вийде не менш смачною, а ось користі в ній буде набагато більше.
Якщо ви вирішили відязикатися від смаженого і поступово переходити на здорову їжу, то я можу запропонувати вам один чудовий рецепт і розповісти, як зробити яєчню в пароварці. Ця страва люблять багато, і саме з нього у більшості починається ранок, але в смаженому вигляді в яєчні користі практично немає, тому такий варіант в пароварці може стати чудовою альтернативою для вас. А що стосується смаку страви, на мій погляд, яєчня в пароварці в домашніх умовах нічим не поступаємося класичного варіанту на сковороді, так що обов'язково спробуйте її приготувати.
- Яйця - 6 штук
- Перець солодкий - 1 штука
- Спеції - За смаком
- Сіль - За смаком
Для початку ми очищаємо перець від насіння, промиваємо його і нарізаємо на невеликі шматочки.
Викладаємо нарізаний перець в спеціальну форму для пароварки і акуратно розбиваємо в неї яйця, щоб не пошкодити жовток, солимо яйця і приправляємо їх улюбленими спеціями.
Встановлюємо форму на пароварку і готуємо яєчню протягом 20 хвилин.
Після того як яєчний білок і жовток загустеют, пароварку можна виключати.
Подаємо готову страву до столу і насолоджуємося своїм смачним і корисним сніданком. Приємного всім апетиту!