Яблука та груші в листковому тісті
(покроковий рецепт з фото)
Готове листкове тісто - це справжня палочка-виручалочка для господині. Воно запікається швидко і має універсальний смак. Вибирайте будь-яку солодку начинку, і через 20-30 хвилин випічка до чаю готова!
Відмінно, якщо у вас під рукою будуть свіжі ягоди або фрукти, з ними пиріг вийде соковитим. Наприклад, я пропоную вам дізнатися про те, як приготувати яблука і груші в листковому тісті. Варіації на цю тему просто створити вдома, тому у вас точно вийде смачний і солодкий десерт на будь-який випадок.
- Листкове тісто - 500 грам (готове)
- Яблуко - 1-2 штук
- Груша - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Цукор - 3-4 Ст. Ложок
- Мигдаль - 10-20 грам
Тісто розморозити. Один пласт скрутіть вдвічі. Зробіть на ньому діагональні надрізи.
Зробіть начинку. Яблука і грушу наріжте тонкими скибочками. Подрібніть очищений мигдаль.
Цілий пласт тіста викладіть на деко. Зверху розподіліть яблука і груші. Присипте начинку мигдалем і цукром.
Закрийте начинку другою частиною тіста. Кінець slegka палиці. Збитим яйцем змастіть тісто зверху. Присипте цукром.
Запікайте пиріг при 220 градусах в духовці протягом 25 хвилин. Приємного чаювання!