Рецепт Яблука та груші в листковому тісті фото

Яблука та груші в листковому тісті
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Фрукти , Яблука , Листкове тісто , Груша
Пісні страви
На полуденок
Випічка , Солодке , Пироги
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Готове листкове тісто - це справжня палочка-виручалочка для господині. Воно запікається швидко і має універсальний смак. Вибирайте будь-яку солодку начинку, і через 20-30 хвилин випічка до чаю готова!

Опис приготування:

Відмінно, якщо у вас під рукою будуть свіжі ягоди або фрукти, з ними пиріг вийде соковитим. Наприклад, я пропоную вам дізнатися про те, як приготувати яблука і груші в листковому тісті. Варіації на цю тему просто створити вдома, тому у вас точно вийде смачний і солодкий десерт на будь-який випадок.

  • Листкове тісто - 500 грам (готове)
  • Яблуко - 1-2 штук
  • Груша - 1 штука
  • Яйце - 1 штука
  • Цукор - 3-4 Ст. Ложок
  • Мигдаль - 10-20 грам
яблука та груші в листковому тісті - фото крок 1
Тісто розморозити. Один пласт скрутіть вдвічі. Зробіть на ньому діагональні надрізи.
яблука та груші в листковому тісті - фото крок 2
Зробіть начинку. Яблука і грушу наріжте тонкими скибочками. Подрібніть очищений мигдаль.
яблука та груші в листковому тісті - фото крок 3
Цілий пласт тіста викладіть на деко. Зверху розподіліть яблука і груші. Присипте начинку мигдалем і цукром.
яблука та груші в листковому тісті - фото крок 4
Закрийте начинку другою частиною тіста. Кінець slegka палиці. Збитим яйцем змастіть тісто зверху. Присипте цукром.
яблука та груші в листковому тісті - фото крок 5
Запікайте пиріг при 220 градусах в духовці протягом 25 хвилин. Приємного чаювання!

Схожі рецепти