Яблучний пиріг від Гордона Рамзі
(покроковий рецепт з фото)
Американський яблучний пиріг від Гордона Рамзі. Рецепт кухаря зі світовим ім'ям, заманливо було його спробувати. Результатом залишилася дуже задоволена, поспішаю поділитися тепер їм і з вами!
Цей простий у приготуванні ароматний яблучний пиріг безумовно доведеться вам до смаку. Ніжний повітряний бісквіт з лимонною ноткою, соковиті яблука з родзинками в солодкої карамелі - це дуже смачно! А як приготувати яблучний пиріг Гордона Рамзі, дивіться в моєму покроковому рецепті.
- Цукор - 175 грам
- Ізюм - 50 грам
- Вершкове масло - 230 грам
- Яблуко - 3 штуки (середнього розміру)
- Яйце - 2 штуки
- Борошно - 175 грам
- Молоко - 3 Ст. Ложки
- Лимон - 1 штука(Cedra)
- Коньяк - 3 Ст. Ложки (за оригінальним рецептом Кальвадос)
- Розпушувач тіста - 1 Чайна ложка
Підготуйте всі інгредієнти.
Яблука розрізати навпіл, видаліть серцевину і наріжте невеликими кубиками.
На сковороді розігрійте 50 г і пісочний 15 г масла, додайте яблука і готуйте їх, поки вони не карамелізіруется.
Ізюм заздалегідь добре промийте і замочіть в коньяку.
Додайте родзинки до готовим яблукам і перемішайте.
З'єднайте масло, що залишилося і цукор. Збийте.
Додайте по одному яйця, кожен раз збиваючи.
Додайте борошно, розпушувач, молоко і цедру лимона.
Перемішайте тісто до однорідного стану.
Дно форми для випічки застеліть пергаментом і змастіть маслом. Викладіть рівним шаром яблука з родзинками.
Зверху рівномірно розподіліть тісто.
Випікайте при температурі 190 градусів 40 хвилин.
Переверніть пиріг яблуками вгору і подавайте до столу. Яблучний пиріг Гордона Рамзі готовий.
Смачного!