Яблучний крамбл з морозивом
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні хочу поділитися з вами незвичайним і дуже смачним десертом, простим в приготуванні і по-літньому легким. Яблучний крамбл - це щось неймовірно смачне, гідне найдорожчих ресторанів.
Рецепт, як приготувати яблучний крамбл з морозивом, простий і доступний. Приготувати його зможе навіть починаюча господиня, незважаючи на те, що на перший погляд здається, що це складний в приготуванні вишуканий десерт. Десерт і справді вишуканий, свою назву він отримав від англійського слова"crumble", що означає "крихта" . Спочатку готували яблучні крамбль, карамелізуя фрукти, а потім запікаючи в духовці під товстим шаром крихти з пісочного тіста. Подавали такий десерт з різними соусами та морозивом. Сьогодні я запропоную вам швидше за варіацію на тему яблучного крамбль, оскільки рецепт кілька відходить від звичних канонів приготування.
- Яблуко - 1 штука
- Вершкове масло - 30 грам
- Крихітка з печива - 50 грам
- Цукор - 20 грам
- Бренді - 1 Ст. Ложка
- Солодка паличка - 1 штука
- Ванільне морозиво - 50 грам
- М'ята - За смаком