Рецепт Легкий яблучний крамбл фото

Легкий яблучний крамбл
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Грецька кухня
Молочні продукти , Фрукти , Яблука , Вершкове масло
Вегетаріанське харчування , ПП рецепти , Пісні страви
На обід , На полуденок , Для дітей , На святковий стіл
Випічка , Солодке , Пироги
Кількість порцій: 6
Час приготування: 50 хв.

До сих пір не знаєте, що таке крамбл? пора виправлятися! Це дуже простий пиріг, з яким впорається навіть початківець кулінар. Звичайного тесту не замішується, а робиться крихта. Детальніше в рецепті.

Опис приготування:

У цьому варіанті до борошна додали вівсяні пластівці, що зробило випічку більш корисною. Начинка буде класичної. І знову ж таки грає моє улюблене поєднання, коли в солодкому десерті присутній кислинка. Вивчіть, як приготувати легкий яблучний крамбл. Наполовину його вважають пирогом, а на половину пудингом.

  • Яблуко - 4 штуки
  • Цукор коричневий - 135 грам
  • Вівсяні пластівці - 45 грам
  • Борошно пшеничне - 60 грам
  • Вершкове масло - 65 грам
  • Горіхи - 75 грам
  • Мускатний горіх мелений - 0, 5 чайних ложки
  • Кориця мелена - 0, 75 чайних ложки
легкий яблучний крамбл - фото крок 1
1. Невеликим шматочком масла змастіть круглу форму для випічки.
легкий яблучний крамбл - фото крок 2
2. Яблука наріжте тонкими часточками.
легкий яблучний крамбл - фото крок 3
3. Потім викладіть їх по колу в форму.
легкий яблучний крамбл - фото крок 4
4. Тепер зробіть крихту. У глибокій мисці з'єднайте цукор з борошном.
легкий яблучний крамбл - фото крок 5
5. Також всипте мускатний горіх, пластівці і корицю.
легкий яблучний крамбл - фото крок 6
6. Додайте масло і почніть перетирати масу в крихту.
легкий яблучний крамбл - фото крок 7
7. Отриманою сумішшю засипте яблука.
легкий яблучний крамбл - фото крок 8
8. Зверху викладіть шматочки несолоного горіхів.
легкий яблучний крамбл - фото крок 9
9. Запікайте крамбл 30 хвилин при 190 градусах в духовці. Приємного чаювання!

Схожі рецепти