Рецепт Легкий яблучний крамбл фото

Легкий яблучний крамбл
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Грецька кухня
Молочні продукти, Фрукти, Яблука, Вершкове масло
Вегетаріанське харчування, ПП рецепти, Пісні страви
На обід, На полуденок, Для дітей, На святковий стіл
Випічка, Солодке, Пироги

До сих пір не знаєте, що таке крамбл? пора виправлятися! Це дуже простий пиріг, з яким впорається навіть початківець кулінар. Звичайного тесту не замішується, а робиться крихта. Детальніше в рецепті.

У цьому варіанті до борошна додали вівсяні пластівці, що зробило випічку більш корисною. Начинка буде класичної. І знову ж таки грає моє улюблене поєднання, коли в солодкому десерті присутній кислинка. Вивчіть, як приготувати легкий яблучний крамбл. Наполовину його вважають пирогом, а на половину пудингом.

  • Яблуко - 4 штуки
  • Цукор коричневий - 135 грам
  • Вівсяні пластівці - 45 грам
  • Борошно пшеничне - 60 грам
  • Вершкове масло - 65 грам
  • Горіхи - 75 грам
  • Мускатний горіх мелений - 0, 5 чайних ложки
  • Кориця мелена - 0, 75 чайних ложки
легкий яблучний крамбл - фото крок 1
1. Невеликим шматочком масла змастіть круглу форму для випічки.
легкий яблучний крамбл - фото крок 2
2. Яблука наріжте тонкими часточками.
легкий яблучний крамбл - фото крок 3
3. Потім викладіть їх по колу в форму.
легкий яблучний крамбл - фото крок 4
4. Тепер зробіть крихту. У глибокій мисці з'єднайте цукор з борошном.
легкий яблучний крамбл - фото крок 5
5. Також всипте мускатний горіх, пластівці і корицю.
легкий яблучний крамбл - фото крок 6
6. Додайте масло і почніть перетирати масу в крихту.
легкий яблучний крамбл - фото крок 7
7. Отриманою сумішшю засипте яблука.
легкий яблучний крамбл - фото крок 8
8. Зверху викладіть шматочки несолоного горіхів.
легкий яблучний крамбл - фото крок 9
9. Запікайте крамбл 30 хвилин при 190 градусах в духовці. Приємного чаювання!

Схожі рецепти