Легкий яблучний крамбл
(покроковий рецепт з фото)
До сих пір не знаєте, що таке крамбл? пора виправлятися! Це дуже простий пиріг, з яким впорається навіть початківець кулінар. Звичайного тесту не замішується, а робиться крихта. Детальніше в рецепті.
У цьому варіанті до борошна додали вівсяні пластівці, що зробило випічку більш корисною. Начинка буде класичної. І знову ж таки грає моє улюблене поєднання, коли в солодкому десерті присутній кислинка. Вивчіть, як приготувати легкий яблучний крамбл. Наполовину його вважають пирогом, а на половину пудингом.
- Яблуко - 4 штуки
- Цукор коричневий - 135 грам
- Вівсяні пластівці - 45 грам
- Борошно пшеничне - 60 грам
- Вершкове масло - 65 грам
- Горіхи - 75 грам
- Мускатний горіх мелений - 0, 5 чайних ложки
- Кориця мелена - 0, 75 чайних ложки
1. Невеликим шматочком масла змастіть круглу форму для випічки.
2. Яблука наріжте тонкими часточками.
3. Потім викладіть їх по колу в форму.
4. Тепер зробіть крихту. У глибокій мисці з'єднайте цукор з борошном.
5. Також всипте мускатний горіх, пластівці і корицю.
6. Додайте масло і почніть перетирати масу в крихту.
7. Отриманою сумішшю засипте яблука.
8. Зверху викладіть шматочки несолоного горіхів.
9. Запікайте крамбл 30 хвилин при 190 градусах в духовці. Приємного чаювання!