«Xarco» в домашніх умовах
(покроковий рецепт з фото)
Хочу запропонувати вам випробувати цей варіант, як приготувати "харчо" в домашніх умовах. В даному випадку використовується традиційна яловичина, але можна взяти і баранину, наприклад. Спробуйте!
Це ароматний, наваристий суп, який стане приголомшливою ідеєю для сімейного обіду. Його родзинка в спеціях і горіхах. В даному випадку не використовується традиційний соус "ткемалі", але якщо у вас він виявиться під рукою, обов'язково додавайте.
- Яловичина - 450 грам
- Мал - 150 грам
- Помідори у власному соку - 250 грам
- Цибулина - 1 штука
- Часник - 4-6 зубчиків
- Зелень - 1 пучок(Braai, петрушка)
- Грецькі горіхи - 100 грам
- Сіль і спеції - За смаком (хміль-сунелі, лавровий лист, перець)
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
1
Вимийте м'ясо, наріжте його кубиками і викладіть в каструлю. Залийте водою і поставте на вогонь. Після закипання прибирайте піну і варіть на повільному вогні близько години.
2
Поки вариться бульйон, можна зайнятися заправкою. На сковороду відправте масло і подрібнену цибулю. Обсмажте до прозорості.
3
Додайте помідори у власному соку і тушкуйте 5-7 хвилин.
4
Посоліть трохи за смаком, додайте спеції. Викладіть на сковороду подрібнені горіхи.
5
У каструлю викладіть рис і варіть хвилин 10-12 на середньому вогні.
6
Перекладіть заправку, перемішайте і варіть хвилин 10.
7
Додайте ще солі і перцю. Snimite"Xarco" з вогню, дайте настоятися хвилин 20.
Перед подачею додайте свіжу зелень.
Смачного!
Перед подачею додайте свіжу зелень.
Смачного!