Рецепт «Xarco» в домашніх умовах фото

«Xarco» в домашніх умовах
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
М'ясо , Яловичина , Крупи , Мал
Пісні страви
На обід
Супи , Xarco
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Хочу запропонувати вам випробувати цей варіант, як приготувати"Харчо" в домашніх умовах. В даному випадку використовується традиційна яловичина, але можна взяти і баранину, наприклад. Спробуйте!

Опис приготування:

Це ароматний, наваристий суп, який стане приголомшливою ідеєю для сімейного обіду. Його родзинка в спеціях і горіхах. В даному випадку не використовується традиційний соус"Ткемалі" , але якщо у вас він виявиться під рукою, обов'язково додавайте.

  • Яловичина - 450 грам
  • Мал - 150 грам
  • Помідори у власному соку - 250 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Часник - 4-6 зубчиків
  • Зелень - 1 пучок(Braai, петрушка)
  • Грецькі горіхи - 100 грам
  • Сіль і спеції - За смаком (хміль-сунелі, лавровий лист, перець)
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
1
Вимийте м'ясо, наріжте його кубиками і викладіть в каструлю. Залийте водою і поставте на вогонь. Після закипання прибирайте піну і варіть на повільному вогні близько години.
2
Поки вариться бульйон, можна зайнятися заправкою. На сковороду відправте масло і подрібнену цибулю. Обсмажте до прозорості.
3
Додайте помідори у власному соку і тушкуйте 5-7 хвилин.
4
Посоліть трохи за смаком, додайте спеції. Викладіть на сковороду подрібнені горіхи.
5
У каструлю викладіть рис і варіть хвилин 10-12 на середньому вогні.
6
Перекладіть заправку, перемішайте і варіть хвилин 10.
7
Додайте ще солі і перцю. Snimite "Xarco" з вогню, дайте настоятися хвилин 20.
Перед подачею додайте свіжу зелень.
Смачного!

Схожі рецепти