Вовнянки, смажені в сметанному соусі
(покроковий рецепт з фото)
Гриби вовнянки славляться своїм унікальним смаком і простотою приготування. Один із способів приготування грибів - це жарка в сметанному соусі.
Вовнянки - рідкісні та унікальні гриби. І якщо Вам також пощастило їх знайти як і мені, то раджу їх посмажити в сметанному соусі. Рецепт не складний. Всього то потрібно спочатку відварити гриби в солоній воді, а потім посмажити з цибулею, часником і сметаною.
- Гриби вовнянки - 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Крем - 500 грам
- Борошно пшеничне - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. Ретельно очищені і помиті гриби необхідно поставити на 30 хвилин варитися в солоній воді (з 1 L. Води - 1 ст. Ложка солі).
2. Під час варіння раджу помішувати гриби і знімати пінку. Після чого відкинути їх на друшляк і дати воді стекти.
3. Поки вовнянки обсихають наріжте цибулю і часник. І поставте їх обсмажувати хвилин на 10.
4. Тепер, поки цибуля з часником обсмажуються, вовнянки потрібно крупно нарізати. Після чого відправити на жарку в сковороду на 5-7 хвилин.
5. Вовнянки солимо, перчим, перемішуємо і додаємо до них сметану, в яку втрутився ложка борошна. Знову перемішуємо і смажимо гриби вовнянки в сметанному соусі до загустіння соусу. Приблизно 5 хвилин. Я, звичайно, ! Смачного!