Восьминіг в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Що ви знаєте про приготування восьминога? Напевно, з ним слід приблизно так само звертатися, як і з кальмаром, тобто. Не переваривать, адже за структурою вони схожі. Спробуємо його приготувати разом.
У мене вийшло повноцінне друга страва, до якого можна подати гарнір з рису. Але в той же час цей рецепт може виступати і в якості теплого салату. Для початку ознайомтеся з тим, як приготувати восьминога в мультиварці з томатами. Я також додала інші морепродукти, купивши морський коктейль.
- Міні-восьминоги - 300 грам
- Морепродукти - 300 грам
- Помідор - 3 штуки
- Болгарський перець - 1 штука
- Твердий сир - 50 грам
- Оливки чорні - 50-100 грам
- Часник - 6 зубчиків
- Базилік - 2 штуки (гілочки)
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
Морепродукти і восьминогів необхідно розморозити. Відправте їх в мультиварку з маслом, посоливши і додавши спеції. Поставте режим "жарка" з 30 хвилин.
Помідори промийте і наріжте кубиками. Те ж саме зробіть і з перцем.
Додайте помідори в мультиварку разом з перцем, дрібно нарізаним часником, базиліком, спеціями і сіллю. Поставте режим "гасіння" з 20 хвилин.
Подавайте блюдо в гарячому вигляді, натерши зверху сир і додавши оливки. Смачного!