Відбивні з картоплею в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Відбивні з картоплею в духовці - класичне блюдо, справжня знахідка для будь-якого великого святкового обіду! Ця страва, в якому чудово поєднуються і основне, і гарнір. Це просто і смачно!
У цій страві можна змінювати набір спецій за своїм бажанням. Трави вибирайте ті, які відмінно поєднуються з картоплею і м'ясом. Можна також додати болгарський перець і ріпчасту цибулю. Удачі в приготуванні! сподіваюся, рецепт відбивних з картоплею в духовці вам сподобається
- Свинина - 400-500 грам (можна будь-яке інше)
- Картопля - 5-6 штук
- Часник - 3 штуки
- Чебрець - 1 щіпка
- Сіль - - За смаком
- Чорний мелений перець - - За смаком
1. Часточки часнику розрізати навпіл або нарізати великими пластинами.
2. Шматочки свинини промити під проточною водою. Обсушити. Потім натерти сіллю, спеціями і чорним перцем.
3. Свинину нашпінавать шматочками часнику.
4. Картоплю нарізати кружечками не більше 1 см в товщину.
5. У фольгу покласти шматочки свинини. Змастити кожен шматочок кетчупом. Картопля викласти з боків свинини. Закрити фольгу, і защипи кінці, щоб не витік сік.
6. Запікати в духовці 30-35 хвилин при температурі 220 градусів. Через 20 хвилин відкрити фольгу, що б м'ясо зарум'янилося.
7. Викласти відбивні з картоплею на блюдо і дайте відпочити 5-7 хвилин.