Рецепт Відбивні з баклажанів фото

Відбивні з баклажанів
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Овочі, Баклажан
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Страви в клярі, Відбивні

Любите готувати смачні і прості овочеві страви? Тоді ось вам свіженька ідея: рецепт приготування відбивних з баклажанів в хрусткій паніровці.

Класичний рецепт відбивних з баклажанів передбачає їх жарку на сковороді. Баклажани вийдуть хрусткими і смачні.

  • Баклажан - 1 штука
  • Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
  • Борошно - 100 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Паприка - За смаком
  • Італійські трави - За смаком
відбивні з баклажанів - фото крок 1
Підготуйте продукти.
відбивні з баклажанів - фото крок 2
Якщо баклажан дуже довгий, поріжте його на дві частини. Зріжте хвостик.
відбивні з баклажанів - фото крок 3
Відваріть баклажан 5 хвилин в киплячій підсоленій воді.
відбивні з баклажанів - фото крок 4
Остудіть трохи і поріжте на пластинки товщиною 5-7 мм.
відбивні з баклажанів - фото крок 5
Приготуйте борошно і кляр з яйця, солі, спецій.
відбивні з баклажанів - фото крок 6
Занурюйте кожен шматочок баклажана спочатку в яйце, потім - в борошно.
відбивні з баклажанів - фото крок 7
Смажте на розігрітій олії до красивого скоринки.
відбивні з баклажанів - фото крок 8
З обох сторін. Вогонь середній.
відбивні з баклажанів - фото крок 9
Відбивні з баклажанів готові!

Схожі рецепти