Відбивні з баклажанів
(покроковий рецепт з фото)
Любите готувати смачні і прості овочеві страви? Тоді ось вам свіженька ідея: рецепт приготування відбивних з баклажанів в хрусткій паніровці.
Класичний рецепт відбивних з баклажанів передбачає їх жарку на сковороді. Баклажани вийдуть хрусткими і смачні.
- Баклажан - 1 штука
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
- Борошно - 100 грам
- Яйце - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Паприка - За смаком
- Італійські трави - За смаком
Підготуйте продукти.
Якщо баклажан дуже довгий, поріжте його на дві частини. Зріжте хвостик.
Відваріть баклажан 5 хвилин в киплячій підсоленій воді.
Остудіть трохи і поріжте на пластинки товщиною 5-7 мм.
Приготуйте борошно і кляр з яйця, солі, спецій.
Занурюйте кожен шматочок баклажана спочатку в яйце, потім - в борошно.
Смажте на розігрітій олії до красивого скоринки.
З обох сторін. Вогонь середній.
Відбивні з баклажанів готові!