Відбивні під соусом
(покроковий рецепт з фото)
Просте блюдо, яке поєднується з будь-яким гарніром. Соковиті свинячі відбивні під соусом готуються швидко і дуже легко. Соус може бути будь-який на ваш розсуд.
Відмінний спосіб приготувати свинину або телятину на сковороді. Такі відбивні під соусом виходять дуже соковитими і ніжними, а часниково-сметанний соус доповнить і розкриє смак м'яса. При бажанні в соус можна додати ще дрібно нарізану кріп.
- Свинина - 500 грам
- Вершки - 150 грам
- Часник - 1 зубчик
- Рослинна олія - 50 грам
- Сіль і спеції - За смаком
- Панірувальні сухарі - 150 грам
1. Нарізаємо свинину товщиною не більше сантиметра. Загортаємо в плівку і відбиваємо. Після цього обвалюють м'ясо в панірувальних сухарях з двох сторін.
2. Обсмажуємо кожну відбивну з двох сторін до повної готовності. Окремо будемо готувати соус.
3. У маслі, на якому смажилося м'ясо, обсмажуємо дрібно нарізаний часник, після чого додаємо до нього вершки. Тушкуємо на слабкому вогні близько 2-3 хвилин і знімаємо з вогню. Тепер цим соусом можна поливати наше м'ясо.
4. Подаються відбивні під соусом в гарячому вигляді як самостійне блюдо або разом з гарніром. Перед подачею не забудьте полити їх соусом.