Вершкове печиво
(покроковий рецепт з фото)
Вершкове печиво на швидку руку стане для вас справжнім порятунком під час незапланованого чаювання, він смачне, тане в роті. Подивіться, як приготувати вершкове печиво, порадуйте їм рідних.
Таке неймовірно просте, але таке смачне! Вершкове печиво не збільшується в обсязі, так як головною його особливістю є розсипчаста структура, вона досягається завдяки великій кількості масла в складі. Обов'язково візьміть м'яке вершкове масло, так його буде простіше збити, а тісто вийде гладким і однорідним. Цукрову пудру можна використовувати не тільки як прикраса, але як podslastitely, якщо печиво для вас недостатньо солодке.
- Вершкове масло - 200 грам
- Цукор - 100 грам
- Борошно - 300 грам
- Ванільний цукор - 10 грам
- Вода - 100 мілілітрів
- Сіль - 1 щіпка
- Цукрова пудра - За смаком
1. М'яке вершкове масло збийте міксером протягом 30 секунд, після чого додайте цукор і ванільний цукор і збийте протягом 2-3 хвилин (маса побіліє).
2. Воду кімнатної температури змішайте з сіллю і по 1 чайній ложці додайте до масляної суміші, кожен раз добре збиваючи масу міксером.
3. Після цього збийте масло ще протягом 3-4 хвилин до повного розчинення цукру. Додайте просіяне борошно і замісити тісто (можна міксером зі спіральними насадками). Тісто має вийти м'яким.
4. Печиво можна формувати руками або видавлювати на покритий пергаментом деко за допомогою кондитерського мішка. Розміщуйте печиво щільно на деку, так як воно не збільшується в обсязі під час випічки.
5. Випікайте в розігрітій до 180-190 градусів духовці протягом 20 хвилин. Готове печиво остудіть і посипте цукровою пудрою. Смачного!