Рецепт Вершкове печиво з родзинками фото

Вершкове печиво з родзинками
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Тісто
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні
Для дітей, Десерт
Випічка, Десерти, Печиво

Печиво, приготоване за цим рецептом, виходить ніжним і розсипчастим. Ванільний аромат і вершковий смак печива припаде до смаку вашим близьким. Готувати печиво дуже легко і просто.

Кількість порцій: 40
  • Вершки - 110 мілілітрів
  • Олія - 100 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Ванілін - 2 грами
  • Цукор - 80 грам
  • Борошно - 350 грам
  • Ізюм - 100 грам
  • Розпушувач - 2 чайних ложки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
вершкове печиво з родзинками - фото крок 1
1. Ізюм перебрати і залити гарячою водою на 20-30 хвилин. Коли родзинки стане м'яким, воду злити, а родзинки підсушити.
вершкове печиво з родзинками - фото крок 2
2. Вершкове масло розм'якшити. Яйце збити з цукром. Додати масло і збити все разом.
вершкове печиво з родзинками - фото крок 3
3. У вершково-яєчну масу влити вершки і ванілін. Трохи вершків залишити на мастило печива. Добре перемішати суміш.
вершкове печиво з родзинками - фото крок 4
4. Просіяти борошно і змішати з розпушувачем. Всипати в суміш борошно, сіль і родзинки. Добре перемішати і вимісити тісто. Тісто по цьому рецепту виходить м'яке і не дуже круте.
вершкове печиво з родзинками - фото крок 5
5. На деко вистелити пергамент. Духовку розігріти до 180 градусів. Тісто розділити на сорок шматочків і зліпити кульки. Готові печеньки викласти на деко. Змастити печиво зверху вершками. Випікається печиво приблизно 25 хвилин.

Схожі рецепти