Вермішель з м'ясом в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Що може бути простіше і смачніше старих добрих макаронів по-флотськи? Тільки якщо їх приготувати за особливим рецептом з допомогою вірної помічниці мультиварки.
Спеціально для вас ексклюзивний рецепт вермішелі з м'ясом, приготовленої в мультиварці. Приготуйте маринад з пропущеного через прес часнику, соєвого соусу, цукру і рослинного масла. Залийте їм шматочки м'яса і залиште на 1 час. Тим часом поріжте цибулю і солодкий перець, відваріть макарони і підсушіть на сковороді кунжут. Мариноване м'ясо обсмажте протягом 5 хвилин в чаші мультиварки, потім додайте цибулю і перець і смажте ще 5 хвилин. Після цього викладіть макарони, приправити сіллю, поперчіть і прогрійте ще протягом 7-10 хвилин. Готову страву розкладіть по порціях, посипте кунжутом і подайте на стіл. Смачного!
- Куряче філе - 500 грам
- Спагеті - 500 грам
- Солодкий перець - 2 штуки
- Зелена цибуля - 6 штук
- Цукровий пісок - 1 Чайна ложка
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Кунжут - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
- Часник - 3 зубчики
- Сіль - За смаком
М'ясо помийте і наріжте шматочками.
Часник пропустіть через прес, додайте соєвий соус, цукор і рослинне масло. Отримані маринадом залийте м'ясо і залиште на 1 годину в холодильнику.
Поріжте солодкий перець і цибулю.
Відваріть макарони до готовності, кунжут трохи підсушіть на сковороді без масла.
Мариноване м'ясо обсмажте протягом 5 хвилин в чаші мультиварки, потім додайте цибулю і перець і смажте ще 5 хвилин. Після цього викладіть макарони, приправити сіллю, поперчіть і прогрійте ще протягом 7-10 хвилин. Готову страву розкладіть по порціях, посипте кунжутом і подайте на стіл.