Вермішель з фаршем
(покроковий рецепт з фото)
На перший погляд здається - вермішель з фаршем, як це просто і буденно. Але і з цих звичайних і недорогих продуктів можна приготувати красиве і смачне блюдо. Ділюся з вами своїм рецептом запіканки.
Ось так незвично я готую вермішель з фаршем. Вийшло ситне, недороге і красиве блюдо. Я раджу подавати вермішель з фаршем у вигляді запіканки на окремій тарілочці. Вона виходить соковитою і смачною. Можна їсти просто так, а можна з кетчупом, сметаною або будь-яким іншим соусом. Смачного! Удачі в приготуванні!
- Вермішель - 250 грам
- Фарш - 300 грам
- Плавлений сир - 200 грам
- Томатна паста - 3 Ст. Ложки
- Сир - 100 грам
- Цибуля - 1 штука
- Бульйон - 1 Склянка
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Порошок перцю - За смаком
У каструлі кип'ятимо воду, солимо і відварюємо вермішель.
Чистимо цибулину і дрібно шаткуємо.
Обсмажуємо цибулю до золотистого кольору на рослинній олії.
Додаємо до обсмаженої цибулі фарш (зазвичай я використовую суміш свинячого і яловичого фаршу). Смажимо фарш з цибулею 10 хвилин.
Приправляємо фарш з цибулею сіллю, перцем, томатною пастою і меленою паприкою і прожарюємо ще хвилин 5.
Змішуємо разом обсмажений фарш з приправами і вермішель. Викладаємо у форму для запікання.
Приготуємо соус, яким будемо заливати вермішель з фаршем. Закип'ятити бульйон ( можна скористатися бульйонних кубиків). Розведемо в ньому плавлений сир. Додамо туди трохи борошна для загустіння.
Поливаємо соусом вермішель з фаршем.
Натираємо на тертці сир і посипаємо зверху нашу майбутню запіканку.
Духовку розігріваємо до 200 градусів і ставимо туди нашу форму для запікання приблизно на 30 хвилин. Коли сир підрум'яниться, можна діставати. Смачного!