Рецепт Вермішель з фаршем фото

Вермішель з фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
М'ясо, Макарони, Фарш, Вермішель
Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

На перший погляд здається - вермішель з фаршем, як це просто і буденно. Але і з цих звичайних і недорогих продуктів можна приготувати красиве і смачне блюдо. Ділюся з вами своїм рецептом запіканки.

Ось так незвично я готую вермішель з фаршем. Вийшло ситне, недороге і красиве блюдо. Я раджу подавати вермішель з фаршем у вигляді запіканки на окремій тарілочці. Вона виходить соковитою і смачною. Можна їсти просто так, а можна з кетчупом, сметаною або будь-яким іншим соусом. Смачного! Удачі в приготуванні!

  • Вермішель - 250 грам
  • Фарш - 300 грам
  • Плавлений сир - 200 грам
  • Томатна паста - 3 Ст. Ложки
  • Сир - 100 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Бульйон - 1 Склянка
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Порошок перцю - За смаком
вермішель з фаршем - фото крок 1
У каструлі кип'ятимо воду, солимо і відварюємо вермішель.
вермішель з фаршем - фото крок 2
Чистимо цибулину і дрібно шаткуємо.
вермішель з фаршем - фото крок 3
Обсмажуємо цибулю до золотистого кольору на рослинній олії.
вермішель з фаршем - фото крок 4
Додаємо до обсмаженої цибулі фарш (зазвичай я використовую суміш свинячого і яловичого фаршу). Смажимо фарш з цибулею 10 хвилин.
вермішель з фаршем - фото крок 5
Приправляємо фарш з цибулею сіллю, перцем, томатною пастою і меленою паприкою і прожарюємо ще хвилин 5.
вермішель з фаршем - фото крок 6
Змішуємо разом обсмажений фарш з приправами і вермішель. Викладаємо у форму для запікання.
вермішель з фаршем - фото крок 7
Приготуємо соус, яким будемо заливати вермішель з фаршем. Закип'ятити бульйон ( можна скористатися бульйонних кубиків). Розведемо в ньому плавлений сир. Додамо туди трохи борошна для загустіння.
вермішель з фаршем - фото крок 8
Поливаємо соусом вермішель з фаршем.
вермішель з фаршем - фото крок 9
Натираємо на тертці сир і посипаємо зверху нашу майбутню запіканку.
вермішель з фаршем - фото крок 10
Духовку розігріваємо до 200 градусів і ставимо туди нашу форму для запікання приблизно на 30 хвилин. Коли сир підрум'яниться, можна діставати. Смачного!

Схожі рецепти