Вегетаріанські щі з квашеної капусти
(покроковий рецепт з фото)
Пісні, вегетаріанські щі з квашеної капусти готуються дуже просто. Блюдо готується з грибами, краще лісовими, але я використовував печериці. Прекрасний, ситний обід гарантований! Спробуйте!
До вашої уваги - простий рецепт приготування вегетаріанських щі з квашеної капусти. Попередньо обсмажуємо гриби з цибулею і часником. У каструлі з'єднуємо гриби і капусту, заливаємо все бульйоном, кип'ятимо і варимо 10 хвилин. Потім додаємо решту овочів і спеції, варимо суп до готовності. Даємо страві настоятися і подаємо до столу. Хай щастить!
- Квашена капуста - 300 грам
- Печериці - 300 грам
- Морква - 1 штука
- Картопля - 2 штуки
- Селера - За смаком
- Цибуля ріпчаста - 1/2 штуки
- Часник - 3 зубчики
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Сіль і перець - За смаком
- Спеції - За смаком
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Бульйон овочевий - За смаком
Гриби і цибулю подрібнюємо і злегка обсмажуємо, приблизно 5 хвилин. Додаємо подрібнений часник і готуємо ще 1 хвилину.
Додаємо до грибів нашатковану капусту і заливаємо все бульйоном. Доводимо до кипіння. Варимо 5-10 хвилин.
Додаємо порізану картоплю, селера, томатну пасту і спеції. Доводимо до кипіння і варимо 15 хвилин.
Щи потрібно дати настоятися під кришкою 10-15 хвилин.
Смачного!