Рецепт Вегетаріанські щі з квашеної капусти фото

Вегетаріанські щі з квашеної капусти
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Капуста , Квашена капуста , Картопля , Гриби , Печериці
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи , Кисле , Щи
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Пісні, вегетаріанські щі з квашеної капусти готуються дуже просто. Блюдо готується з грибами, краще лісовими, але я використовував печериці. Прекрасний, ситний обід гарантований! Спробуйте!

Опис приготування:

До вашої уваги - простий рецепт приготування вегетаріанських щі з квашеної капусти. Попередньо обсмажуємо гриби з цибулею і часником. У каструлі з'єднуємо гриби і капусту, заливаємо все бульйоном, кип'ятимо і варимо 10 хвилин. Потім додаємо решту овочів і спеції, варимо суп до готовності. Даємо страві настоятися і подаємо до столу. Хай щастить!

  • Квашена капуста - 300 грам
  • Печериці - 300 грам
  • Морква - 1 штука
  • Картопля - 2 штуки
  • Селера - За смаком
  • Цибуля ріпчаста - 1/2 штуки
  • Часник - 3 зубчики
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Сіль і перець - За смаком
  • Спеції - За смаком
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Бульйон овочевий - За смаком
вегетаріанські щі з квашеної капусти - фото крок 1
Гриби і цибулю подрібнюємо і злегка обсмажуємо, приблизно 5 хвилин. Додаємо подрібнений часник і готуємо ще 1 хвилину.
вегетаріанські щі з квашеної капусти - фото крок 2
Додаємо до грибів нашатковану капусту і заливаємо все бульйоном. Доводимо до кипіння. Варимо 5-10 хвилин.
вегетаріанські щі з квашеної капусти - фото крок 3
Додаємо порізану картоплю, селера, томатну пасту і спеції. Доводимо до кипіння і варимо 15 хвилин.
вегетаріанські щі з квашеної капусти - фото крок 4
Щи потрібно дати настоятися під кришкою 10-15 хвилин.
вегетаріанські щі з квашеної капусти - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти