Рецепт Вегетаріанські котлети з капусти фото

Вегетаріанські котлети з капусти
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Капуста
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , Для дітей
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Простий рецепт приготування котлет з капусти.

Опис приготування:

Дрібно нарізаємо капусту. Заливаємо Молоко в каструлю і доводимо до кипіння. Додаємо шматочки вершкового масла. Далі кладемо капусту в каструлю і тушкуємо під кришкою протягом 7 хвилин. Після чого додаємо манну крупу. Добре перемішуємо для того, щоб не утворилися грудки. Накривши кришкою варимо протягом 10 хвилин. Готову масу потрібно посолити, перешкодити, дати охолонути, розділити на котлети, обваляти в панірувальних сухарях і обсмажити в рослинній олії з обох боків до золотистої скоринки. Подавати до столу зі сметаною. Смачного!

  • Капуста - 800 грам
  • Молоко - 1 Склянка
  • Вершкове масло - 70 грам
  • Манна крупа - 4 Ст. Ложки
  • Панірувальні сухарі - 3 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 1/3 склянки
  • Крем - 150 грам
  • Сіль - 1 штука (за смаком)
Дрібно нарізаємо капусту. Заливаємо Молоко в каструлю і доводимо до кипіння. Додаємо шматочки вершкового масла. Далі кладемо капусту в каструлю і тушкуємо під кришкою протягом 7 хвилин. Після чого додаємо манну крупу. Добре перемішуємо для того, щоб не утворилися грудки. Накривши кришкою варимо протягом 10 хвилин. Готову масу потрібно посолити, перешкодити, дати охолонути, розділити на котлети, обваляти в панірувальних сухарях і обсмажити в рослинній олії з обох боків до золотистої скоринки. Подавати до столу зі сметаною. Смачного!

Схожі рецепти