Вегетаріанські котлети з капусти
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.
Простий рецепт приготування котлет з капусти.
Опис приготування:
Дрібно нарізаємо капусту. Заливаємо Молоко в каструлю і доводимо до кипіння. Додаємо шматочки вершкового масла. Далі кладемо капусту в каструлю і тушкуємо під кришкою протягом 7 хвилин. Після чого додаємо манну крупу. Добре перемішуємо для того, щоб не утворилися грудки. Накривши кришкою варимо протягом 10 хвилин. Готову масу потрібно посолити, перешкодити, дати охолонути, розділити на котлети, обваляти в панірувальних сухарях і обсмажити в рослинній олії з обох боків до золотистої скоринки. Подавати до столу зі сметаною. Смачного!
- Капуста - 800 грам
- Молоко - 1 Склянка
- Вершкове масло - 70 грам
- Манна крупа - 4 Ст. Ложки
- Панірувальні сухарі - 3 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 1/3 склянки
- Крем - 150 грам
- Сіль - 1 штука (за смаком)
Дрібно нарізаємо капусту. Заливаємо Молоко в каструлю і доводимо до кипіння. Додаємо шматочки вершкового масла. Далі кладемо капусту в каструлю і тушкуємо під кришкою протягом 7 хвилин. Після чого додаємо манну крупу. Добре перемішуємо для того, щоб не утворилися грудки. Накривши кришкою варимо протягом 10 хвилин. Готову масу потрібно посолити, перешкодити, дати охолонути, розділити на котлети, обваляти в панірувальних сухарях і обсмажити в рослинній олії з обох боків до золотистої скоринки. Подавати до столу зі сметаною. Смачного!