Рецепт Вареники з заварного тіста фото

Вареники з заварного тіста
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Борошно , Ягоди , Заварне тісто
На обід , Для дітей
Гарячі страви , Вареники
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

Взимку особливо часто згадую річну їжу, так уже повелося. І вареники з ягодами - якраз одне з найулюбленіших страв. А як зробити вареники з заварного тіста (найсмачніші) - зараз розповім!

Опис приготування:

Такий простий рецепт вареників з заварного тіста просто не може вам не сподобається, заварне тісто дозволяє вареників бути м'якими, "тануть у роті" . Тобто вам навіть не обов'язково морочити собі голову тим, як організувати варіння на пару, щоб тісто не вийшло жорстким. З заварним тестом таких проблем не буває, так що розповідаю, як приготувати вареники з заварного тіста. Сподіваюся, вам сподобається!

  • Борошно - 2 склянки
  • Окріп - 1 Склянка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Ягоди заморожені - 500 грам
  • Цукор - За смаком
вареники з заварного тіста - фото крок 1
1. Змішаємо просіяне борошно з окропом і дрібкою солі. Вимішуємо гладке і еластичне тісто.
вареники з заварного тіста - фото крок 2
2. Розкачуємо тонкий пласт, склянкою робимо однакові коржі.
вареники з заварного тіста - фото крок 3
3. По центру кожного коржика викладаємо ягоди і по ложці цукру. Защипуємо краю і кип'ятимо воду.
вареники з заварного тіста - фото крок 4
4. У киплячій воді варимо 2-3 хвилини після того, як вареники спливли, і акуратно дістаємо.

Схожі рецепти